• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Roland: Rybáriková prehrala v 2. kole dvojhry s Duqueovou-Marinovou

Paríž 1. júna (TASR) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková neuspela v 2. kole dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Napriek výbornému úvodu prehrala s Kolumbijčankou Mariou Duqeuovou-Marinovou 6:1, 3:6, 6:8. Slovensko tak na parížskej antuke prišlo aj o posledné želiezko v singli. Rybáriková na Roland Garros vyrovnala svoje doterajšie maximum.

Proti kolumbijskej antukovej špecialistke začala ako z partesu. Po dvoch brejkoch si vybudovala náskok 4:0 a prvý set získala jasne vo svoj prospech. Výborne podávala, účinne využívala slajz, často chodila na sieť. Na začiatku druhého dejstva sa rýchlo ujala vedenia 2:0. Duqueová-Marinová však potom zlepšila hru, začala dominovať v dlhých výmenách a vďaka zisku piatich gemov v rade si vynútila tretí set.

V ňom Kolumbijčanka za stavu 3:3 prelomila podanie Rybárikovej a v deviatom geme mala mečbal. Rybáriková ho odvrátila, vyrovnala na 5:5, no v koncovke napokon slávila úspech Juhoameričanka. Za stavu 7:6 premenila po víťaznom obhodení v poradí druhý mečbal. Duqueová-Marinová v dueli o postup do osemfinále nastúpi v sobotu proti víťazke súboja medzi šestnástou nasadenou Ruskou Anastasiou Pavľučenkovovou a Paraguajčankou Veronicou Cepedeovou Roygovou.

ženy - dvojhra - 2. kolo:

Maria Duqueová-Marinová (Kol.) - Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (SR) 1:6, 6:3, 8:6

la

Vloženo: 01. 06. 2017       Kategorie: Tasr