• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Zimenová s dvomi titulmi z HMSR starších žiačok

Lujza Zimenová (TK Žilina) získala titul vo dvojhre aj štvorhre na halových majstrovstvách Slovenska starších žiačok. Vo finále dvojhry si poradila s Nikolou Farkašovou (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica) 6:3, 7:5. Vo štvohre po boku Sofie Rachel Kočišovej (TK Slovan Bratislava) zvíťazili nad Viktóriou Novákovou (TKM - Tenisový klub Madunice) s Flórou Rablánskou (Tenis team Nové Zámky) 6:3, 6:1.

FOTO: Instagram Lujzy Zimenovej

11. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: V hlavnej 10 Slovákov

Desať slovenských reprezentantov sa predstaví v hlavnej súťaži medzinárodného turnaja ITF J200 Slovak Junior Indoor 2023. V bratislavskom Národnom tenisovom centre budú bojovať štyria chlapci a šesť dievčat. Medzi chlapcami sú to držitelia voľných kariet Marek Naňo, Filip Poklemba, Filip Dráb a Bence Tóth. Z dievčat sa priamo do hlavnej súťaže dostala Lucia Hradecká, voľnú kartu majú Mia Pohánková, Soňa Depešová, Kali Šupová a Kiara Žabková. V kvalifikácii si postup vybojovala Tamara Šramková. Hlavná súťaž je na programe v stredu od 8.00 h.

Dianie z turnaja môžete sledovať aj postredníctvom LIVESCORE a LIVESTREAMU.

10. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska mladších dorasteniek

Halové majstrovstvá Slovenska pokračujú od soboty 14. januára ďalšou vekovou kategóriou, ktorou je mladší dorast. Turnaj dievčat hostí TK Žilina a vyvrcholí finálovými zápasmi v utorok 17. januára.

10. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: Šramková do hlavnej

Tamara Šramková sa prebojovala do hlavnej súťaže dvojhry na medzinárodnom turnaji Slovak Junior Indoor 2023. Vo finále trojkolovej kvalifiácie zvíťazila nad druhou nasadenou Chorvátkou Chiarou Jerolimovou a zdolala ju 6:0, 6:4. Do finále eliminačných bojov sa okrem Šramkovej dostala dvojica chlapcov Simon Norrman a Tomáš Talajka, ktorí však zostali tesne pred bránami hlavnej súťaže.

10. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Sloboda víťazom HMSR starších žiakov

Leon Sloboda (TC BASELINE Banská Bystrica) sa stal víťazom halových majstrovstiev Slovenska v kategórii starších žiakov. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany si vo finále poradil s domácim hráčom Dominikom Mačejom, ktorého zdolal 7:5, 6:4. Chlapci spoločne získali titul vo štvorhre, vo finále zvíťazili nad Martinom Bobošíkom (TK Kúpele Piešťany) s Filipom Urbánošom (TK LOVE 4 TENNIS Bratislava) 7:5, 6:3.

10. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Áčko mužov v Lieskovci vyhral Kyjaci

Samuel Kyjaci (TC EMPIRE Trnava) sa stal víťazom turnaja kategórie A mužov v Lieskovci. Vo finále si poradil s Radoslavom Novodomcom (TC Stupava) 6:3, 6:2. Novodomec získal titul vo štvorhre, spolu s Tomášom Kubišom (Top tennis academy Zvolen) vyhrali vo vyrovnanom finále nad Brunom Bernáthom (JJ Tenis Trnava) s Norbertom Marošíkom (Lieskovský tenisový klub-LTC) 6:4, 6:7(5), 10-7.

09. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Sledujte Slovak Junior Indoor

Tridsiaty ročník medzinárodného turnaja Slovak Junior Indoor 2023 je v polnom prúde a vy ho môžete sledovať aj prostredníctvom livestreamu a livescore zo všetkých štyroch kurtov. Nenechajte si ujsť dianie v Národnom tenisovom centre a kliknite na nasledujúce linky:

SLOVAK JUNIOR INDOOR 2023 - LIVESCORE

SLOVAK JUNIOR INDOOR 2023 - LIVESTREAM

09. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: O hlavnú traja Slováci

Traja slovenskí reprezentanti sa predstavia vo finále kvalifikácie na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J200 v Bratislave. O postup do hlavnej súťaže Slovak Junior Indoor 2023 budú z chlapcov bojovať Tomáš Talajka a Simon Norrman, z dievčat sa najviac darilo Tamare Šramkovej. Finále kvalifikácie je v Národnom tenisovom centre na programe v utorok od 10.00 h.

FOTO: Dušan Barbuš

09. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI 2023: Program kvalifikácie

V nedeľu vyžrebovali v bratislavskom Národnom tenisovom centre kvalifikáciu medzinárodného juniorského turnaja hráčov do 18 rokov. Tridsiaty ročník podujatia Slovak Junior Indoor 2023 sa eliminačnými zápasmi začína 9. januára, štart hlavnej súťaže je na programe o dva dni neskôr. V hlavnom pavúku dvojhry je 32 chlapcov a 32 dievčat. Nasadené jednotky by mali byť Vojtěch Petr a Nikola Bartůňková, obaja z Českej republiky.

08. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska starších žiakov

Halové majstrovstvá Slovenska sa v sobotu 7. januára začali prvou vekovou kategóriou, ktorou je staršie žiactvo. Turnaj chlapcov hostí TK Kúpele Piešťany, dievčatá súťažia na dvorcoch TJ Sokol Prešov. Turnaje vyvrcholia v utorok 10. januára finálovými zápasmi.

Semifinálové a finálové duely chlapcov môžete sledovať prostredníctvom LIVESCORE a LIVESTREAMU.

06. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Prezidenti hodnotia 30 rokov...

Slovenský tenisový zväz (STZ) má za sebou tridsať rokov svojej existencie v ére samostatnosti. Jeho prvým prezidentom sa začiatkom deväťdesiatych rokov stal Peter Malovec, ktorý zohral významnú úlohu pri rozdelení Československého tenisového zväzu a pri budovaní nových štruktúr STZ. V roku 1998 ho na poste prezidenta vystriedal Tibor Macko, ktorý zväz viedol takmer štvrťstoročie a tenis na Slovensku zažil pod jeho vedením množstvo veľkých úspechov. Súčasným prezidentom zväzu je od roku 2022 olympijský víťaz Miloslav Mečíř.

06. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Slovak Junior Indoor 2023

Na začiatku januára sa v bratislavskom Národnom tenisovom centre koná už tradične medzinárodný juniorský turnaj hráčov do 18 rokov. Tridsiaty ročník podujatia Slovak Junior Indoor 2023 sa kvalifikačnými zápasmi začína 9. januára, štart hlavnej súťaže je na programe o dva dni neskôr. V hlavnom pavúku dvojhry je 32 chlapcov a 32 dievčat. Nasadené jednotky by mali byť Vojtěch Petr a Nikola Bartůňková, obaja z Českej republiky.

04. 01. 2023
Tenis doma Více zde