• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

ZsTZ zorganizoval sústredenie mládeže

Počas minulého víkendu zorganizoval Západoslovenský tenisový zväz (ZsTZ) prvé sústredenie chlapcov a dievčat vo vekových kategóriách do 12, 14, 16 a 18 rokov. Takmer päťdesiatka mladých nádejí absolvovala v Topoľčanoch a v Maduniciach deň plný aktivít pod vedením tenisových trénerov a fyzioterapeutov. "Veríme, že sme založili tradíciu, ktorá svojím zmysluplným obsahom pomôže k napredovaniu slovenského tenisu – napredovaniu hráčov, klubov a v neposlednom rade aj tenisových rodičov," povedal Milan Kyseľ, predseda ZsTZ.

24. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

TR: Molčan a Schmiedlová

V 29. ročníku ankety Tenista roka 2022 zvíťazili Alex Molčan a Anna Karolína Schmiedlová. Pre hráča Národného tenisového centra je to prvé víťazstvo v tejto ankete, Schmiedlová sa z ocenenia teší už po štvrtý raz. Medzi juniormi zvíťazil už po druhý raz Peter Benjamín Privara, najlepšou juniorkou je premiérovo Nikola Daubnerová. Talentom roka sa stala Mia Pohánková a medzi tímami zvíťazil hráčky z Pohára Billie Jean Kingovej.

22. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Kto vyhrá Tenistu roka 2022?

V stredu 23. novembra vyhlási Slovenský tenisový zväz v rámci slávnostného galavečera výsledky 29. ročníka ankety Tenista roka 2022. V bratislavskom Národnom tenisovom centre sa stretne okolo 400 pozvaných hostí, ktorí zatlieskajú najlepším v šiestich kategóriách. Ocenenie si už tradične prevezmú najlepší muž a žena, junior a juniorka, talent roka a tím roka.
 

22. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

PSO: Víťazom maďarského finále Fucsovics

Maďarský tenista Márton Fucsovics sa stal víťazom dvojhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2022. Druhý nasadený hráč si vo finále poradil s krajanom Fabiánom Marozsanom, ktorého zdolal 6:2, 6:4 za 76 minút. Tridsaťročný rodák z Nyiregyházy sa stal prvým Maďarom, ktorý v dvadsaťtriročnej histórii ovládol medzinárodné majstrovstvá Slovenska v tenise mužov.

13. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

JTBSO: 5 Sloveniek o hlavnú

Päť slovenských tenistiek zabojuje v pondelok o postup do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Do finále kvalifikácie sa prebojovali Salma Drugdová, Eszter Méri, Katarína Kužmová, Anika Jašková (na snímke) a Laura Cíleková. Eliminačné boje sú v NTC aréne naplánované od 10.30 h.

Všetko dôležité informácie o J&T Banka Slovak Open, program dňa, pavúky a fotografie nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.jtbankaslovakopen.sk.

FOTO: tenipo

13. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

JTBSO: Vstupenky v predaji

Medzinárodný šampionát v tenise žien - Slovak Open - sa uskutoční 14. – 20. novembra 2022 v bratislavskej NTC aréne. Turnaj je zaradený do kategórie ITF World Tennis Tour s dotáciou 60 000 USD. Vstupenky na podujatie si fanúšikovia môžu zakúpiť na portáloch www.predpredaj.sk a www.ticketportal.sk. Dostupné sú aj na recepcii NTC.

12. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Kužmová v Trnave titul nezískala

Katarína Kužmová (na snímke) spolu s Češkou Annou Siskovou nezískali titul vo štvorhre na turnaji ITF WTT W25 v Trnave. Vo finále bol nad ich sily druhý nasadený rusko-francúzsky pár Jekaterina Makarovová, Alice Robbeová, ktorému podľahli 3:6, 5:7 za 77 minút. Dvadsaťjedenročná rodáčka z Košíc tak nerozšírila svoju zbierku titulov zo ženského okruhu ITF. Na svojom konte má jeden singlový a tri deblové prvenstvá.

FOTO: empireslovakopen/Milan Hutera

05. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Daubnerová je vo štvrťfinále

Nikola Daubnerová (na snímke) postúpila do štvťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W25 v Trnave. V druhom kole otočila nepriaznivo sa vyvíjajúci zápas s krajankou Biancou Behúlovou, ktorú v napínavom dueli zdolala 5:7, 7:5, 6:4 za 185 minút. Úspešná kvalifikantka si v súboji o semifinále zmeria sily s ôsmou nasadenou Maďarkou Nataliou Szabaninovou (283. WTA).

03. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Moška o fedcupovom triumfe

Jedným z najväčších úspechov samostatného Slovenska na medzinárodnej tenisovej scéne je víťazstvo vo Fed Cupe v roku 2002. Tím v zložení Daniela Hantuchová, Janette Husárová, Henrieta Nagyová a Martina Suchá pod vedením kapitána Tomáša Malika sa z titulu tešil v španielskom Maspalomas a vo svetovom rebríčku tímov sa vďaka tomuto triumfu prebojoval na prvé miesto. Vo štvrtok 3. novembra si pripomíname už dvadsiate výročie tohoto veľkého úspechu.

03. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Daubnerová do druhého kola

Nikola Daubnerová (na snímke) postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W25 v Trnave. Úspešná kvalifikantka zdolala v úvodnom kole hlavnej súťaže krajanku Lauru Svatíkovú 6:2, 6:4 za 88 minút. Zverenka trénera Martina Zathureckého a kondičného Ladislava Olasza si v súboji o postup do štvrťfinále zmeria sily s ďalšou Slovenkou Biancou Behúlovou, ktorá duel prvého kola odohrala ešte v utorok.

02. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trnave sa rozbehla hlavná súťaž

Bianca Behúlová postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W25 v Trnave. V úvodnom zápase si poradila s Češkou Anetou Kučmovou a zvíťazila 0:6, 7:5, 7:5 za 128 minút. V súboji o postup do štvrťfinále si zmeria sily s víťazkou slovenského derby medzi úspešnou kvalifikantkou Nikolou Daubnerovou a lucky-loserkou Laurou Svatíkovou

01. 11. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Tri Slovenky v Trnave do hlavnej

Nikola Daubnerová (na snímke) sa prebojovala do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji ITF WTT W25 v Trnave. Vo finále kvalifikácie si poradila s piatou nasadenou Češkou Julii Štruplovou a vo vyrovnanom zápase ju zdolala 5:7, 6:3, 11-9 za 132 minút. Sedemnásťročná hráčka Národného tenisového centra si v prvom kole hlavného pavúka zmeria sily s krajankou Laurou Svatíkovou.

01. 11. 2022
Tenis doma Více zde