• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Tenis do škôl už aj na základných školách v Šahách

Projekt Slovenského tenisového zväzu „Tenis do škôl“ sa teší čoraz väčšej popularite a opäť si našiel miesto na nových základných školách. Tentoraz sa jeho koordinátor Rudolf Horváth vydal spolu s predsedom klubu TK SAAG Šahy Petrom Szőllősym na všetky základné škole v Šahách plus do Plášťoviec a Vyškoviec, kde spolu odovzdali riaditeľom štartovací balík tenisového náčinia potrebného na výučbu tenisu v rámci telesnej výchovy.

25. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

PSO: Vstupenky sú v predaji

Dvadsiaty tretí ročník turnaja Peugeot Slovak Open sa v bratislavskej NTC aréne koná od 7. - 13. novembra 2022. Štartujú na ňom domáci hráči na čele s Norbertom Gombosom, Jozefom Kovalíkom či Lukášom Kleinom v silnej medzinárodnej konkurencii. Vstupenky si môžno kúpiť na portáloch www.predpredaj.sk a www.ticketportal.sk. Dostupné sú aj na recepcii NTC. Od pondelka do piatka sú v cene po 3 eurá na deň, v sobotu a v nedeľu je cena 5 eur.

19. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

PSO: Akceptačný list 2022

V akceptačnom liste 23. ročníka medzinárodných majstrovstiev Slovenska v tenise mužov k 17. októbru figuruje jeden hráč svetovej stovky. Je ním Maďar Márton Fucscovics, aktuálne 91. hráč rebríčka ATP. Medzi 23 akceptovanými na Peugeot Slovak Open 2022 (7. - 13. novembra) priamo do hlavnej súťaže sú dvaja Slováci – Norbert Gombos a Jozef Kovalík. Piaty pod čiarou je Lukáš Klein. Ťahákom pre divákov by rozhodne bola účasť bývalej svetovej trojky a grandslamového víťaza Dominica Thiema, ktorý sa na turnaj do NTC taktiež prihlásil.

18. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Peugeot Slovak Open sa blíži

Medzinárodný šampionát v tenise mužov je už vo svojej tretej dekáde. Tradičný turnaj Peugeot Slovak Open zostáva aj naďalej najväčším mužským tenisovým podujatím hraným na tvrdom povrchu na Slovensku. Rovnako ako po minulé roky, aj teraz bude zaradený do challengerovej série ATP a 7. - 13. novembra uvidíme v NTC aréne súboje najlepších slovenských tenistov s medzinárodnou konkurenciou.

14. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Jamrichová vyzve jednotku

Renáta Jamrichová sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. V štvrtkovom dueli druhého kola otočila vývoj zápasu s krajankou Rebeccou Šramkovou a zdolala ju v troch setoch 3:6, 7:6(5), 6:4 za 127 minút. Talentovaná pätnásťročná slovenská tenistka sa v súboji o postup do semifinále stretne s najvyššie nasadenou Číňankou Sin-jü Wang.

06. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Jamrichová pokračuje víťazne

Renáta Jamrichová si svoj prvý turnaj medzi ženami naplno užíva. Talentovaná pätnásťročná hráčka Národného tenisového centra sa nielenže prebojovala z kvalifikácie do hlavnej súťaže turnaja ITF WTT W60 v Trnave, ale v tej už zdolala aj svoju prvú prekážku. Na jej rakete zostala v úvodnom kole krajanka Radka Zelníčková, ktorú vyradila po výsledku 6:2, 6:2 za 62 minút.

05. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Šramková v Trnave víťazne

Rebecca Šramková (na snímke) postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Držiteľka voľnej karty si v úvodnom kole poradila so šiestou nasadenou Rakúšankou Sinjou Krausovou a zdolala ju 6:2, 6:2 za necelú hodinu. Zverenka trénera Jána Sabovčíka a kondičného Dávida Olasza si výrazne pomohla dobrým servisom a zaslúžene vyhrala. Jej ďalšou súperkou bude víťazka slovenského derby medzi Renátou Jamrichovou a Radkou Zelníčkovou.

04. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

ITF WTT W60: Dve Slovenky v Trnave do hlavnej

Renáta Jamrichová (na snímke) a Sofia Milatová sa prebojovali do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji ITF WTT W60 v Trnave. Pätnásťročná Jamrichová, talentovaná hráčka Národného tenisového centra, si v Trnave odkrútila premiéru medzi ženami a v kvalifikácii zdolala obe svoje súperky. Zverenka Jána Matúša si v prvom kole hlavnej súťaže zmeria sily s Radkou Zelníčkovou

04. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotogaléria Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP

Na 17. ročníku Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP nechýbal ani objektív fotografa Dušana Barbuša. Prinášame fotografie všetkých zúčastnených tímov, ako ich zachytil na záverečnom slávnostnom ceremoniáli. Diplomy a ceny odovzdávali prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř a reprezentačný tréner mládeže a zároveň riaditeľ turnaja Rudolf Horváth. Na fotografiách s finalistami je aj predsedníčka Klubu Fair Play SOŠV Katarína Lokšová Ráczová.

04. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazi Detského DC a FC

V celoslovenskom finále 17. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP zvíťazili v NTC aréne chlapci TK Slávia STU Bratislava a dievčatá TK Sparta Považská Bystrica. Chlapci vo finále zdolali TK ŠTK Šamorín 3:2, dievčatá si rovnakým skóre poradili s TJ Sokol Prešov.

Najbojovnejšími hráčmi v celoslovenskom finále boli Marek Kabát (TK ŠTK Šamorín) a Alexandra Janošková (TK Sparta Považská Bystrica). O najbojovnejšom hráčovi a hráčke rozhodoval počet vyhratých gemov. V prípade rovnosti u viacerých hráčov potom rozhodoval počet stratených gemov.

02. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Peugeot Tennis Day 2022

Sobota v bratislavskom Národnom tenisovom centre patrila deťom, tenisu a Peugeotu. Dlhoročný partner Slovenského tenisového zväzu, spoločnosť Peugeot, okrem svojich áut, ktoré si mohli záujemcovia vyskúšať, pripravil pod strechou NTC zopár atrakcií. Dominoval im však tenis. Na siedmom ročníku akcie Peugeot Tennis Day si deti mohli zahrať s hviezdami slovenského tenisu na čele s olympijským víťazom a aktuálnym prezidentom STZ Miloslavom Mečířom a mužskými jednotkami Alexom Molčanom a Filipom Poláškom.

01. 10. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC pokračuje

V Národnom tenisovom centre pokračovali v piatok súboje detí v rámci celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP 2022. Od rána do večera prebiehali vyrovnané súboje, v ktorých každý chcel vyhrať a súťažilo sa doslova o každú loptičku. Druhý hrací deň zachytil objektívom fotograf Dušan Barbuš.

30. 09. 2022
Tenis doma Více zde