• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Hlasujte o Tenistu roka

Aj v tomto roku sa môžu slovenskí tenisoví priaznivci zapojiť do hlasovania v koncoročnej ankete. Opäť môžu zvoliť najpopulárnejšieho slovenského tenistu alebo tenistku. Výsledky hlasovania budú známe 22. novembra na slávnosti Tenista roka 2019. Hlasujte do 18. novembra 2019.
TU SA ZAPOJTE DO HLASOVANIA!

07. 11. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazmi B. Bystrica a Piešťany

V celoslovenskom finále jubilejného 15. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP zvíťazili v AXA aréne NTC chlapci TC BASELINE Banská Bysrica a diečatá TK HSC Piešťany. Po druhý raz na tomto podujatí udelil Slovenský olympijský a športový výbor spolu so Slovenským tenisovým zväzom Ceny fair play. Získali ich dievčatá TC Play Tennis Malinovo a TK Mladosť Košice a chlapci TK Banská Bystrica. Najbojovnejšími hráčmi v celoslovenskom finále boli Timotej Turóci (1. TC Humenné) a Lujza Zimenová (TK Žilina). Ceny odovzdával prezident Slovenského tenisového zväzu Tibor Macko a predsedníčka Klubu fair play SOV Katarína Ráczová.

06. 10. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Vo finále tri bystrické kluby

Na 15. ročníku celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu sa zúčastnilo 12 chlapčenských a 12 dievčenských tímov. Do finále sa prebojovali až tri z Banskej Bystrice. V oboch kategóriách má zastúpenie klub TK Banská Bystrica, pričom v Davis Cupe bude ich súperom mestský rival TC BASELINE. Vo Fed Cupe zabojujú o prvenstvo s TK HSC Piešťany.

06. 10. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Hviezdy sa venovali deťom

Šiesty ročník akcie Peugeot Tennis Day bol plný hviezd. Deti mohli na autogramiáde získať podpisy svojich tenisových idolov – Norberta Gombosa, Igora Zelenaya, ich daviscupového kapitána Dominika Hrbatého, slovenskej ženskej jednotky Viktórie Kužmovej  spolu s jej trénerom Michalom Mertiňákom, Karolíny Schmiedlovej, Magdalény Rybárikovej, nádejného hráča NTC Lukáša Kleina ale i bývalých vynikajúcich tenistiek Kariny Cílekovej-Habšudovej a Henriety Nagyovej.

05. 10. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

NTC opäť plné detí

Aj v piatok sa v AXA aréne NTC zvádzali tuhé boje deti štartujúcich na celoslovenskom finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu. Pätnásty ročník podujatia vstupuje do svojej druhej polovice, v sobotu doobeda je na programe Peugeot Tennis Day so svojimi atrakciami, poobede pokračujú stretnutia detí. Piatkové dianie takto zachytil Dušan Barbuš.

05. 10. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC odštartoval

Jubilejný pätnásty ročník celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP odštartoval vo štvrtok v AXA aréne NTC. Po 12 najlepších družstiev dievčat a chlapcov do 10 rokov bude do nedele bojovať o medaily a trofeje. Takto dianie prvého dňa zaznamenal objektív Dušana Barbuša.
 

03. 10. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Peugeot Tennis Day 2019

Na sobotu 5. októbra 2019 sa v AXA aréne NTC pripravuje už 6. ročník obľúbenej akcie PEUGEOT TENNIS DAY. Tenisoví fanúšikovia budú mať možnosť stretnúť sa s poprednými slovenskými tenisovými osobnosťami. Deti si prídu na svoje pri rôznych hrách, súťažiach a budú mať možnosť zatrénovať si so svojimi obľúbenými hráčmi či trénermi. Chýbať nebude ani autogramiáda či možnosť fotografovania sa so všetkými zúčastnenými.

Pre dospelých je pripravené testovacie centrum, kde si budú môcť vyskúšať nové modely značky Peugeot. Programom bude od 10.00 - 14.00 h sprevádzať Slávo Jurko. Videopozvánku na túto akciu si môžete pozrieť tu.

 

 

26. 09. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Na M SR družstiev starších žiačok zvíťazili Slovanistky

Na majstrovstvách Slovenska družstiev v kategórii starších žiačok zvíťazil tím TK Slovan Bratislava. Na druhom mieste skončil ďalší bratislavský klub - TC Love 4 tennis, tretia priečka patrí domácemu TK Žilina.

Na fotografii víťazný tím Slovana: horný rad zľava - kapitán Milan Kanka, Stella Krivičková, Laura Cíleková, Karin Kernová, Nina Vargová. Dolný rad - Nikola Daubnerová, Simona Šurinová.

04. 09. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Na M SR seniorov 55+ víťazne družstvo Levoče

Na majstrovstvách Slovenska družstiev seniorov v kategórii 55+ zvíťazil tím TC 92 Levoča v zložení Peter Vidiš, Štefan Joppa a Vavrinec Sedlák, ktorý bol zároveň aj kapitánom tímu.

02. 09. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR seniorov 35+ vyhralo družstvo TK Šaľa

Na majstrovstvách Slovenska družstiev seniorov v kategórii 35+ zvíťazil tím TK Šaľa. Na snímke zľava: Ivan Tóth, Tomáš Bánczi, Richard Nebyla, František Babej a Martin Černák, kapitán tímu.

02. 09. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR v plážovom tenise: Páleníková s dvoma titulmi

Magio pláž na záver augusta patrila tenistom. V Bratislave sa na dunajskom brehu bojovalo o slovenské tituly v plážovom tenise. V mužskej konkurencii zvíťazili Patrik Fabian, Marek Lukačovič, v ženskej Katarína Páleníková, Silvia Kraviarová (na snímke) a v mixe Katarína Páleníková, Alex Rozin.

31. 08. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul majstrov SR starších žiakov získali Slovanisti

Na majstrovstvách Slovenska družstiev starších žiakov v Prešove zvíťazil tím TK Slovan Bratislava. Na druhom mieste sa umiestnil TK Mladosť Košice, tretia skončila domáca Tenisová akadémia Prešov.

Na snímke hráči: Markus Lazarčik, Simon Norrman, Sebastián Minich, Max Mikuláš Macháč, Samuel Melaga, Lukáš Imrišek. Kapitán tímu Jozef Blaško.

31. 08. 2019
Tenis doma Více zde