• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Hantuchovej rozlúčka v NTC

Po prvý raz sa stretli takmer pred 20 rokmi na juniorskom turnaji v Bratislave a postupne sa z nich stali najlepšie kamarátky na okruhu WTA. Keď slovenská tenistka Daniela Hantuchová oslovila Kim Clijstersovú, aby sa 15. novembra zúčastnila na jej rozlúčke s kariérou, Belgičanka neváhala ani minútu. Exhibícia je v stredu v NTC od 18.00.

15. 11. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Získaj permanentky na PSO

Vážení registrovaní členovia STZ, v minulých dňoch vám STZ zaslal na vašu  e-mailovú adresu pozvánku  na Medzinárodné majstrovstvá Slovenska mužov v tenise „PEUGEOT SLOVAK OPEN 2017“, najväčší tenisový turnaj na Slovensku (6. – 12. novembra 2017 v AEGON aréne v Bratislave). Súčasťou pozvánky je voucher  na 2 celotýždenné permanentky na turnaj. V prípade, že ste registrovaný člen STZ a e-mail s pozvánkou ste do vašej schránky nedostali, a máte záujem o permanentky, kontaktujte pána Roberta Mokráňa na adrese: robert.mokran@stz.sk

09. 11. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Pozvánka na seminár trénerov

Slovenský tenisový zväz pozýva na celodenný seminár pre trénerov s licenciou STZ. Uskutoční sa dňa 18. 11. 2017 v sále č. 2 NTC od 8.30 h. Tréneri musia uhradiť poplatok do 13. 11. 2017 ( 25 eur tréneri s platnou alebo končiacou licenciou roku 2017, ostatní 35 eur). Viac  o seminári.

05. 11. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Trofeje do Prešova a Petržalky

Tenisová akadémia Prešov je prvým klubom v 13-ročnej histórii Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP, ktorému sa v kategórii chlapcov podarilo získať tretie prvenstvo. Po rokoch 2011 a 2012 sa chlapci TA Prešov stali víťazmi Davis Cupu aj v roku 2017. Vo finále dievčat zvíťazili tenistky TŠP - Tenisová škola Petržalka nad TK Žilina 3:2. 

08. 10. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

V nedeľu sa rozhodne o víťazoch

O Detský Davis Cup hrajú vo finále v NTC chlapčenské tímy Tenis Clubu Nové Zámky a Tenisovej akadémie Prešov. Vo finále Fed Cupu dievčat sa o víťazovi v nedeľu rozhoduje medzi TK Žilina a TŠP-tenisová škola Petržalka. Prinášame fotografie zo sobotňajších zápasov celoslovenského finále od Dušana Barbuša.

08. 10. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Cibulková na roztrhanie

Na tradičnej autogramiáde v rámci Peugeot Tennis Day sa v sobotu  Dominika Cibulková nešetrila - vytrvalo podpisovala lopty, tričká, kartičky... Populárna slovenská tenistka sa bude šetriť až v najbližších týždňoch. Sezónu už ukončila, oddýchne si a pod vedením trénera Mateja Liptáka sa bude pripravovať na najsledujúci rok. Na autogramiáde nechýbala ani Magdaléna Rybáriková, Dominik Hrbatý, Jana Čepelová, Rebecca Šramková a ďalší. Prinášame fotografie Dušana Barbuša z Peugeot Tennis Day.

07. 10. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Peugeot a STZ pokračujú

Spoločnosť Peugeot a Slovenský tenisový zväz spája partnerstvo už od roku 2003. Prestížna automobilová značka bude podporovať slovenský tenis aj v rokoch 2018 - 2021. V rámci Peugeot Tennis Day v sobotu v NTC spečatili pokračovanie spolupráce podpisom zmluvy Matúš Paľa, generálny riaditeľ Peugeot/Citroën Slovakia a Tibor Macko, prezident STZ.

07. 10. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Vrcholí boj o trofeje

V semifinále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP majú zastúpenie všetky regióny Slovenska. O postup do finále sa v sobotu v NTC stretnú chlapci TK Tennis Classic Bratislava -  Tenis Club Nové Zámky a Tenisová akadémia Prešov - TC Baseline Banská Bystrica. Vo Fed Cupe dievčat do 10 rokov je zloženie semifinále TK Žilina - TC Empire Trnava a TŠP-tenisová škola Petržalka - TK Mladosť Košice A. Prinášame fotografie druhého dňa celoslovenského finále od Dušana Barbuša.

06. 10. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Pozývame vás do NTC

Na dvorcoch Národného tenisového centra celoslovenským finále vrcholí Detský Davis Cup a Fed Cup s Nadáciou SPP 2017. Na 13. ročníku podujatia štartuje stovka talentovaných detí v 12 družstvách chlapcov a dievčat do 10 rokov. V súťaži sa tohto roku zúčastnilo 1200 detí, od vzniku sa do projektu zapojilo vyše 18-tisíc detí. V sobotu pozývame do AEGON arény na 4. ročník Peugeot Tennis Day. Od 10.00 do 14.00 sa môžete zapojiť do pestrého programu, ktorý pripravili organizátori spoločnosť Peugeot a STZ. Viac sa o akcii dozviete tu.

06. 10. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC odštartoval

Registráciou, následným mítingom kapitánov a potom stretnutiami predkola vo štvrtok odštartovalo 13. celoslovenské finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP. V Národnom tenisovom centre vyvrcholí finále v nedeľu popoludní. V sobotu sa súčasne uskutoční pestrý štvorhodinový blok (10.00 - 14.00) v rámci 4. ročníka Tennis Peugeot Day aj za účasti tenisových osobností.

05. 10. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský Davis Cup a Fed Cup s Nadáciou SPP pre deti do 8 rokov

Na štyroch miestach - v Bratislave, Piešťanoch, Prievidzi a Levoči - sa cez víkend uskutočnili regionálne kolá Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP pre deti do 8 rokov. Prinášame fotografie z dejísk, ktoré nám poslali organizátori.

01. 10. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Regionálne kolo Detského DC a FC vo fotografiách

Na štyroch miestach sa cez víkend uskutočnilo regionálne kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP. Najlepšie tímy detí do 10 rokov postupujú na celoštátne finále, ktoré sa uskutoční v NTC v prvý októbrový víkend. Prinášame fotografie z jednotlivých dejísk regionálneho kola.

10. 09. 2017
Tenis doma Více zde