• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Turnajová séria detí do 12 rokov štartuje v Púchove

 Na Slovensku sa uskutoční séria turnajov detí do 12 rokov. Prvé podujatie z celkovo piatich bude od 21. do 24. júna v Púchove. Talentovaní žiaci a žiačky budú mať šancu získať nielen finančné prémie, ale súťažia aj o týždenný zájazd do slávnej akadémie Chris Evertovej na Floride. Viac...

20. 06. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC vo fotkách

Na štyroch miestach sa hrajú cez víkend zápasy oblastného kola Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP 2016 v tenise detí do 10 rokov. Dianie v jednotlivých dejiskách vám priblížime vo fotografiách. 

11. 06. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Minárik a Stará majstrami SR

Krištof Minárik (TK Jednotka) a Lenka Stará (TC Empire Trnava) získali na letných majstrovstvách Slovenska v areáli TC Empire Trnava tituly majstrov Slovenska v mladšom doraste. Štvorhru vyhrali Tomáš Baláži, Martin Dobrý (Tenkur Trenčín/Inter Bratislava) a domáci pár Lenka Stará, Kiara Petrovická.  

10. 06. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Na M SR staršieho žiactva tituly pre Kaťucha a Stankovskú

 Jakub Kaťuch (TK Mladosť Košice) získal titul majstra Slovenska v kategórii staršieho žiactva. Vo finále jeho súper Lukáš Palovič (TA Prešov) v druhom sete vzdal. Finalisti spoločne zvíťazili vo finále štvorhry. V súťaži starších žiačok vo dvojhre vyhrala Nina Stankovská (TC EMPIRE Trnava), ktorá vo finále zdolala Saru Suchánkovú (Slovan BA) 6:1, 6:1. Titul vo štvorhre získali Nina Stankovská, Barbora Kmošková z TC EMPIRE Trnava. Letné M SR usporiadal TK Kúpele Piešťany.

03. 06. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Zlato pre Turzáka a Starú

Dvojhru chlapcov na letných M SR dorastencov vyhral v Žiline Róbert Turzák Z TK V. Tatry, ktorý vo finále zdolal Davida Jurasa (Slávia Agrofert BA). Titul medzi dorastenkami vybojovala Lenka Stará z TC Empire Trnava po výhre nad staršou žiačkou Romanou Čisovskou z TK V. Tatry. Štvorhru vyhrali Róbert Turzák, Martin Fekiač (TK Vysoké Tatry) a Lenka Stará, Timea Pavlíčková (TC Empire).

 

 

27. 05. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Tituly Vlčkovi a Zelenayovej

 Karol Vlčko (TK Nová Dubnica) a Romana Zelenayová (TC EMPIRE Trnava) získali na dvorcoch TK Kúpele Piešťany na  letných majstrovstvách Slovenska singlové tituly v kategórii mladšieho žiactva. Štvprhru vyhrali Peter Privara, Norbert Marošík a Sára Šarinová, Karolína Šašková.

27. 05. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Kids Cup 2016 v Banskej Bystrici

 TK TENNis FUN Banskej Bystrica usporiadal 14. 5. 2016 turnaj detí do 8 rokov. Spolu štartovalo 22 detí z celého Slovenska. Súťažili v 3 kategóriách. Vo dvojhre chlapcov (10 hráčov) na oranžový dvorec zvíťazil L. Sloboda ( TC Baseline B.Bystrica) nad F. Lubeckom ( TK B. Bystrica) 4:1. V semifinále boli M. Mikuš a M. Tóth.  

18. 05. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Blahoželáme L. Mečířovi!

  Krásneho životného jubilea sa 15. mája dožíva Ing. Ladislav Mečíř. Otec olympijského víťaza Miloslava Mečířa, ktorý sa celý život venuje tenisu, oslavuje osemdesiatku. 

15. 05. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Ľ. Kurhajec má jubileum

 Ľubomír Kurhajec, tréner NTC, sa 11. mája dožil životného jubilea – 60 rokov. V mladosti špičkový československý junior, výborný ligový hráč, sa po hráčskej kariére a absolvovaní FTVŠ stal uznávaným a rešpektovaným trénerom. 

11. 05. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Letné regionálne majstrovstvá Bratislavy vyhral Minárik

 Krištof Minárik (TK Jednotka) sa stal víťazom letných regionálnych majstrovstiev Bratislavy, keď vo finále šampionátu na dvorcoch Slávie Agrofert zdolal Michala Gašparoviča (Slovan) 6:4, 6:0. Finalisti získali spoločne titul vo štvorhre. Prvenstvo vo dvojhre dorasteniek patrí Ele Paulíne Mihokovej (TŠP-tenisová škola Petržalka), vo štvorhre dvojici Michaela Krausková, Rea Moravcová.

10. 05. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

TC EMPIRE obhájil oba tituly

 TC EMPIRE Trnava získal extraligové tituly 2016 v súťaži mužov a žien. Oba tímy obhájili prvenstvo. Muži rozhodli o svojom víťazstve vo finále s TC Draci Matúškovo 5:0, ženy v súboji s bratislavským Slovanom rovnako 5:0. Viac

06. 05. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

O extraligové tituly v Trnave

 TC EMPIRE Trnava, obhajca extraligového prvenstva mužov i žien, bude v piatok hostiteľom oboch finále. Ženy privítajú Slovan Bratislava, muži  TC Draci Matúškovo.

04. 05. 2016
Tenis doma Více zde