• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Memoriál JUDr. Ivana Čierneho

Každoročne na počesť JUDr. Ivana Čierneho usporadúvame v našom areáli celoslovenský turnaj mladšieho žiactva, na ktorom sa predstavujú aj domáce talenty. Tento turnaj má už dlhoročnú históriu a každým rokom chceme udržať vysokú úroveň organizácie, píše Tomáš Boleman, športový riaditeľ TC EMPIRE Trnava.

 

 

31. 08. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Regionálne kolo Detského DC a FC

 Na štyroch miestach - v Bratislave, Topoľčanoch, Žiline a v Spišskej Novej Vsi - sa hrajú 29.-31. augusta stretnutia v rámci regionálneho kola Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP. Fotografiami si priblížime turnaje v jednotlivých dejiskách. 

30. 08. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Polášek je šéftréner v HSC

Filip Polášek (30 r.) začína novú etapu športovej kariéry. Nastupuje na post šéftrénera v TK HSC Piešťany. Klub, ktorý manažujú Peter Habán a Branislav Stankovič, angažoval bývalého tenisového profesionála od prvého septembra.

27. 08. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Mladšie žiačky Slovana Bratislava sú majsterky Slovenska

Mladšie žiačky Slovana Bratislava vedené kapitánkou Radkou Zrubákovou sa na domácich dvorcoch stali majstreskami Slovenska družstiev. Na fotografii Dušana Barbuša víťazný tím, ktorý hral v zložení Anika Jaśková, Sara Suchánková, Nina Danišová, Nina Kurucová, Martina Maruśinovå.

26. 08. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Prvenstvo získali dorastenky TC EMPIRE Trnava

 Prvenstvo na majstrovståch Slovenska družstiev dorasteniek získali na dvorcoch TK Kúpele Piešťany hráčky TC EMPIRE Trnava. Družstvo viedol kapitán Martin Durdík A hrali v ňom Tamara Kupková, Timea Pavlíčkova, Lenka Stará, Kiara Petrovická, Karin Kožlejová, Adriana Šenkárová.

26. 08. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Dorastenci Slávie Agrofert STU Bratislava majstri SR

Majstrami Slovenska družstiev v kategórii dorastencov sa stali hráč Slávia Agrofert STU Bratislava. Na snímke hore zľava Patrik Néma, Michal Selecký, Jakup Olejňák, Martin Fekiač, David Juras, kapitán František Horváth, dole Ladislav Unčovský, Tomáš Líška, Alex Molčan.

24. 08. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR: zlato pre mladších žiakov TC EMPIRE Trnava

Na domácich dvorcoch získali titul majstrov Slovenska v kategórii mladších žiakov hráči TC EMPIRE Trnava pod kapitánskym vedením Tomáša Bolemana. Na snímke zľava Marek Blažo, Adrián Štancel, Matúš Barcaj, David Daniška, Alfréd Almási, Filip Žilkay, kapitán Tomáš Boleman.

24. 08. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

EMPIRE Trophy Cup pre Ondrejčekovú a Behúňa

Celoslovenský turnaj staršieho žiactva najvyššej kategórie s názvom EMPIRE Trophy Cup ovládla na trnavských domáca hráčka Klára Ondrejčeková, ktorá obhájila najvyššie nasadenie. Ku Kláre sa pridal u chlapcov taktiež najvyššie nasadený Adam Behúň. Viac...

08. 07. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

ŠK Pepas Slovenská Ľupča má za sebou turnaj detí, teraz prídu medzinárodné

O júnovom turnaji detí do 10 rokov v tenisovom aráli ŠK Pepas Slovenská Ľupča napísal vrchný rozhodca Tibor Lešniak. Súčasne pripojil pozvánku na júlové medzinárodné turnaje.

15. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotky Detského DC a FC

 Na šiestich miestach sa cez víkend uskutočnili oblastné kolá Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP 2015. Prinášame fotografie z jednotlivých miest. Autori fotografií organizátori, Dušan Barbuš, Ivan Kopčáni.

14. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Matúšová a Hrunčák vyhrali dvojhry na M SR mladšieho dorastu

Barbora Matúšová (TK Slávia Agrofert STU Bratislava) a Dominik Hrunčák (TK Slovan Bratislava) získali zlaté medaily v dvojhre na majstrovstvách Slovenska mladšieho dorastu v Trnave. Tituly vo štvorhre vybojovali Filip Áč, Martin Fekiač (Slovan Bratislava/Slávia Agrofert) a Nina Stankovská, Stella Kovačičová (EMPIRE Trnava/VTC Pezinok).

12. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Družstvo TJ Záhorák víťazom v kategórii 55+

Víťazom kvalitne obsadených majstrovstiev Bratislavského regiónu v kategórii 55+ sa stalo družstvo TJ Záhorák, keď v poslednom stretnutí zvíťazilo nad Dynamom 3:0. Na obrázku zľava: Fillo, Dvoráček, Strempek, Blahutiak.

 

09. 06. 2015
Tenis doma Více zde