• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Slovanistky získali najcennejšie kovy

Titul halovej majsterky Slovenska v mladších žiačkach získala Sara Suchánková, striebro Anika Jašková, obe hráčky bratislavského Slovana. Na šampionáte na domácich dvorcoch utvorili víťaznú dvojicu vo štvorhre, ktorá vo finále zdolala pár Mia Chudejová, Inez Maria Kotlíková. Foto: Dušan Barbuš

20. 01. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Katarína Kužmová je halová majsterka SR starších žiačok

Katarína Kužmová (VSE TK Akademik Košice), mladšia sestra úspešnej slovenkej reprezentantky Viktórie, získala v kategórii starších žiačok titul halovej majsterky Slovenska. Na šampionáte v hale HS Centra v Piešťanoch získali titul vo štvorhre Michaela Kadlečková a Klára Ondrejčeková.

13. 01. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Halovým majstrom Fekete, štvorhru vyhral s Minárikom

János Fekete (TC EMPIRE Trnava) získal titul halového majstra Slovenska v kategórii starších žiakov. Titul vo štvorhre na dvorcoch Slávie Agrofert STU Bratislava vybojoval Fekete po boku Krištofa Minárika (TK Jednotka). Foto: Dušan Barbuš

13. 01. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trnave 19 turnajov v roku 2015

Od februára do októbra 2015 budú mať v areáli TC EMPIRE v Trnave každý mesiac jeden medzinárodný turnaj. Termínový kalendár trnavského klubu na budúci rok je bohatý na podujatia všetkých vekových kategórií. Vrcholom bude májový turnaj ITF žien Empire Slovak Open s dotáciou 100-tisíc dolárov.

15. 12. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Mikuláš v AEGON aréne

V nedeľu 7. decembra zavíta do AEGON arény v Bratislave Mikuláš. Akciu pre deti pod strechou NTC organizuje majsterka sveta vo štvorhre Janette Husárová so spolupracovníkmi zo svojej akadémie JHTA. Začiatok je o 10.00, predpísaná je čistá športová obuv.

05. 12. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Tenis pri vianočnom stromčeku

Už šiesty tenisový turnaj vo štvorhre pre rekreačných hráčov, Presporty OPEN, sa v sobotu 13. decembra uskutoční v tenisovom areáli Slávie Právnik v Petržalke. Všetci rekreační hráči môžu zavŕšiť aktuálnu tenisovú sezónu v uvoľnenom vianočnom štýle. Tí najúspešnejší si môžu odniesť výhru v podobe vianočného stromčeka.

02. 12. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Noví v NTC tíme: Néma a Klein

V NTC tíme sú pre rok 2015 novými členmi juniori Lukáš Klein (ročník 1998) a Patrik Néma (1997). Tím pre rok 2015 bude tvoriť 12 hráčov, ktorých bude viesť 7 tenisových trénerov a dvaja kondiční.

01. 12. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Turnaj detí v lomnickom Teniscentre

Nina Surovčíková (DTK Žilina, ročník 2006) vyhrala na 2. ročníku tenisového turnaja detí v Teniscentre v Tatranskej Lomnici. V prvej kategórii (ročníky 2004, 05) v konkurencii 23 detí zvíťazil Markus Lazarčík (TK Vysoké Tatry).

01. 12. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Tenisti už trénujú v Tatrách

Uplynulý víkend sa začalo kondičné sústredenie tenistov NTC i ďalších hráčov, ktorí si vybrali za miesto prípravy Vysoké Tatry. Odštartovali ju exhibíciou v Teniscentre v Tatranskej Lomnici a sobotňajším výletom na Lomnický štít.

30. 11. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Veľa želaní a jeden sen

Tibor Macko, dlhoročný prezident Slovenského tenisového zväzu, vstúpil po siedmom Kongrese STZ v ére samostatnosti do piateho funkčného obdobia. V minulosti uznávaný mládežnícky tréner a roky rešpektovaný funkcionár, neúnavne pracuje v prospech slovenského tenisu. Po opätovnom zvolení odpovedal na niekoľko otázok, ktoré sa týkali jeho práce pre tenis, úspechov minulých i plánov do budúcnosti. Za najvýraznejšie výsledky počas jeho šéfovania považuje fedcupové víťazstvo 2002, daviscupové finále 2005 a Cibulkovej finále na Australian Open 2014.

29. 11. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Frančák predsedom Rady STZ

Po Kongrese STZ pokračovalo v sobotu v NTC zasadnutie Rady STZ, ktoré viedol jej predseda Ján Frančák. Na Kongrese STZ zvolilo 67 delegátov z 80 pozvaných jednomyseľne na ďalšie štvorročné funkčné obdobie za prezidenta zväzu Tibora Macka.

29. 11. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Macko opäť prezidentom STZ

 V sobotu 29. novembra 2014 sa za účasti 67 delegátov z 80 pozvaných začal Kongres STZ. V úvode kongresu v NTC si vypočuli delegáti obšírnu správu o činnosti za uplynulé štvorročné obdobie. Predniesol ju prezident STZ Tibor Macko, ktorého ako jediného kandidáta jednomyseľne zvolili za prezidenta aj na ďalšie funkčné obdobie.

29. 11. 2014
Tenis doma Více zde