• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Hodnotenie M SR družstiev

Tradičným vyvrcholením domácich súťaží družstiev boli majstrovstvá Slovenska jednotlivých kategórií, ktoré sa uskutočnili v závere augusta a začiatkom septembra. Majstrovstvá potvrdili, že najlepšími klubmi v kategóriách mládeže sú kluby TC EMPIRE Trnava, bratislavské kluby Slovan a Slávia Agrofert a TA Prešov, ktoré sa výrazne presadzovali najmä v žiackych kategóriách.

11. 09. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Šampiónmi v kategórii 35+ seniori TC EMPIRE Trnava

Družstvo seniorov TC EMPIRE Trnava v kategórii 35+ získalo na domácich dvorcoch titul majstrov Slovenska, keď vyhralo všetky svoje stretnutia. Striebro vybojovali seniori TJ Zákorák, bronz VIVA ŠPORT Hodruša-Hámre. Na súpiske tímu Trnavy figurovali Martin Černák, Martin Hromec, Erik Csarnakovics, Richard Nebyla, Juraj Jančovič, Juraj Klement, Gerald Mandl a Pavol Bíly. Na snímke víťazný tím Trnavy.

08. 09. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Pláteník trénerom v TC EMPIRE

Tenisový klub TC EMPIRE Trnava sa dohodol na spolupráci s jedným z najskúsenejších slovenských trénerov Vladimírom Pláteníkom. Trénerský tím v trnavskom klube sa posilnil o trénera, ktorý má za sebou spoluprácu s poprednými hráčkami rebríčka WTA.

08. 09. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

V Topoľčanoch štartovalo rekordných 52 detí

V TC Topoľčany sa konal v sobotu turnaj tenistov do 8 rokov, o ktorom pre portál STZ referuje Marcela Mokrá. Zúčastnilo sa na ňom rekordných 52 detí. V kategórií chlapcov bolo 20 súťažiacich. Zvíťazil Patrik Chren zo Slávie Agrofert STU Bratislava nad Marekom Naňom z EMPIRE Trnava, na treťom mieste skončili Samuel Melaga zo Zvolena a Lukáš Hochel z Piešťan. V súťazi dievčat štartovalo 30 hráčok. Víťazstvo po vyrovnanom boji si odniesla Diana Kaňovská z Novej Dubnice, druhá skončila Natália Koppová z Banskej Bystrice a na treťom mieste skončili Renáta Jamrichová a Karolína Krajmer. V rámci turnaja 3 hráči hrali na červené ihrisko. Zvíťazil ešte len 5-ročný Martin Bobošík z TC Topoľčany.
Turnaj mal výbornú organizačnú aj hernú úroveň.

08. 09. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul majstrov SR TC EMPIRE

  Na majstrovstvách Slovenska družstiev starších žiakov v areáli TC Trnava získali titul domáci tenisti pod vedením kapitána Juraja Jančoviča v zostave: Viktor Bánczi, Samuel Paulovčák, David Čierny, Kevin Kurtin, Matúš Rusnák, János Fekete a Adam Arbet. Striebro vybojovala TA Prešov, bronz Slovan Bratislava.

07. 09. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský Davis Cup a Fed Cup s Nadáciou SPP by Peugeot

 Cez sviatočný víkend sa na štyroch miestach - v Bratislave, Topoľčanoch, Žiline a Humennom - uskutočnili regionálne kolá Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Peugeot. Po 12 najúspešnejších tímov chlapcov a dievčat sa predstaví v celoslovenskom finále v NTC 2.-5. októbra 2014. Prinášame fotky z jednotlivých miest.

31. 08. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

DETI DEŤOM S NADÁCIOU JÁNA KORCA

TK TENNis FUN Banská Bystrica usporiadal 19. - 22. 8. 2014 už 5. ročník turnaja triedy „C“ staršieho žiactva – „DETI DEŤOM S NADÁCIOU JÁNA KORCA“. Každoročne štartovné od detí + 500 eur od Nadácie Jána Korca venujú organizátori deťom, ktoré to potrebujú. V tomto roku peniaze venovali 8-ročnej Emke zo Zvolena na rehabilitáciu a liečbu. Symbolické šeky v celkovej sume 1075 eur si boli rodičia spolu s Emkou prevziať osobne počas turnaja.

27. 08. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Dorastenky Slovana so zlatom

dňoch 24.8. – 26.8.2014 sa na dvorcoch TK Kúpele Piešťany uskutočnil turnaj M SR družstiev dorasteniek. Po finálovom súboji proti TC Empire Trnava si titul vybojovali hráčky TK Slovan Bratislava po výhre 5:2.

26. 08. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul pre TC EMPIRE Trnava

 Titul majstra Slovenska v družstvách mladších žiačok získali hráčky TC EMPIRE Trnava. Striebro získali tenistky TK Mladosť Košice, bronz usporiadajúci Slovan Bratislava.

26. 08. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

TA Prešov s titulom mladších žiakov

Majstrom Slovenska družstiev v kategórii mladších žiakov sa v Prešove stalo družstvo Tenisovej akadémie Prešov. Na snímke vzadu kapitán Jozef Maras st., zľava Jakub Kaťuch, Lukáš Palovič, Adrián Kopál, dole zľava Filip Labaj, Šimon Sedliak a Pavol Dráb.
 

25. 08. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Slávia Agrofert so zlatom

Dorastenci Slávie Agrofert STU Bratislava získali na domácich dvorcoch titul majstrov SR družstiev. Pod vedením kapitána Františka Horvátha hral tím v zložení Patrik Néma, Samuel Hodor, David Juras, Tomáš Líška, Michal Selecký, Michal Gašparovič. Striebro vybojoval Slovan Bratislava a bronz TK Vysoké Tatry.

23. 08. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trnave dupľa Kötelesovej

 Od utorka 12.8.2014 sa v areáli TC EMPIRE predstavili dorastenci a dorastenky na celoslovenskom turnaji najvyššej kategórie EMPIRE Juniros Cup 2014. Turnajové double získala domáca Barbora Kötelesová a u chlapcov sa radoval Peter Vajda, ktorý vo finále porazil Davida Brnu.

16. 08. 2014
Tenis doma Více zde