• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

V Trnave dupľa Kötelesovej

 Od utorka 12.8.2014 sa v areáli TC EMPIRE predstavili dorastenci a dorastenky na celoslovenskom turnaji najvyššej kategórie EMPIRE Juniros Cup 2014. Turnajové double získala domáca Barbora Kötelesová a u chlapcov sa radoval Peter Vajda, ktorý vo finále porazil Davida Brnu.

16. 08. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Obe víťazstvá z Nitry do Bratislavy

V Nitre sa pod organizátorskou taktovkou TK Nitra uskutočnil 21. – 25. júla 2014 turnaj triedy A staršieho žiactva. Víťazmi dvojhier sa stali Krištof Minárik z TK Jednotka a Barbora Cibáková zo Slovana Bratislava. Na snímke zľava: rozhodca Marián Uhrík, víťaz Krištof Minárik, finalista Kevin Kurtin (TC EMPIRE Trnava), riaditeľ turnaja Pavel Matuščín, finalista Tereza Tvarošková (TK Slovan BA), víťazka Barbora Cibáková (TK Slovan BA) a vrchný rozhodca Ján Frančák

25. 07. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

V Humennom vyhrali Brna a Matúšová

Turnaj dorastencov kategórie A v Humennom (1. - 5. júla 2014) za účasti 47 hráčov vyhral David Damian Brna (na snímke), ktorý vo finále zdolal Róberta Turzáka 6:4, 2:6, 6:2. V konkurencii 28 dievčat vyhrala Barbora Matúšová. Víťazmi štvorhry sa stali David Juras, Dominik Hrunčák a Barbora Matúšová, Soňa Priščáková

07. 07. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Začali sa tuhé boje detí

Detský Davis Cup a Fed Cup s Nadáciou SPP 2014 odštartoval cez víkend oblastným kolom. Tradičné podujatie pokračuje v auguste regionálnym kolom a v prvý októbrový víkend vyvrcholí v NTC celoštátnym finále.

14. 06. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Šampiónmi Klein a Kupková

Tituly na letných majstrovstvách Slovenska mladšieho dorastu získali na dvorcoch TC EMPIRE Trnava najvyššie nasadení hráči Lukáš Klein a Tamara Kupková.

13. 06. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

V Topoľčanoch vyhrali Vlčko a Kyseľová

Počas uplynulého víkendu bojovalo na kurtoch Tennis Clubu Topoľčany viac ako 50 chlapcov a dievčat na turnaji detí do 10 rokov. Víťazmi sa stali Karol Vlčko a Ninka Kyseľová.

09. 06. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Roháčová a Čierny majstrami SR

 Všetci najlepší slovenskí hráči a hráčky v kategórii staršieho žiactva štartovali v Piešťanoch na majstrovstvách SR tejto vekovej kategórie. Asi najviac prekvapili štyri až veľmi hladké semifinálové výsledky v dvojhrách, zápasy začali časovo rovnako a doslova onedlho skončili ambície viacerých vysoko nasadených.

07. 06. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Favoriti sa presadili - majstri Néma a Okáľová

 Od 26. 5. 2014 sa na dvorcoch TK Žilina uskutočnili majstrovstvá SR staršieho dorastu v tenise. Na turnaji sa zúčastnili najlepší dorastenci a dorastenky SR, okrem reprezentantov hrajúcich v tomto termíne juniorku na Roland Garros. 

31. 05. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Palovič a Stankovská majstrami SR

 Lukáš Palovič a Nina Stankovská zíkali ako najvyššie nasadení na dvorcoch TK Kúpele Piešťany tituly majstrov SR v kategórii mladšieho žiactva nielen vo dvojhrách, ale obaja vyhrali aj štvorhru. 

31. 05. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Trnavská tenisová radosť

 Extraligový titul sa v 20-ročnej histórii súťaže mužov po prvý raz sťahuje mimo Bratislavy. Trnavskú radosť zachytil svojim objektívom fotograf Ivan Kopčáni. Viac o trnavskom úspechu tu...

03. 05. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

TC EMPIRE vyhral extraligu

 Po prvý raz v histórii získal extraligový klubový titul mužov aj žien TC EMPIRE Trnava. Vo finále 20. ročníka súťaže zdolali muži Trnavy v domácom prostredí obhajcu titulu Sláviu Agrofert STU Bratislava 4:3, ženy vyhrali na Tehelnom poli nad Slovanom Bratislava 4:3.

02. 05. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Ženy Slovana o 10. titul v sérii

Tenistky Slovana Bratislava postúpili do finále extraligy klubových družstiev a budú hrať o jubilejný desiaty titul v sérii. Na dvorcoch Tehelného poľa budú v piatok hostiť TC EMPIRE Trnava. Aj muži Slávie Agrofert sú vo finále a môžu obhájiť titul, ich súperom bude TC EMPIRE Trnava, výhodu domáceho prostredia majú Trnavčania. 

30. 04. 2014
Tenis doma Více zde