• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Kontrolný deň pre NTC Košice

Prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř, generálny sekretár Igor Moška (spolu na fotografii) a projektový manažér NTC KE Ivan Greguška sa boli v stredu počas kontrolného dňa pozrieť, ako pokračujú práce na výstavbe Národného tréningového centra v Košiciach. "Práce pokračujú dobrým tempom. Verím, že stavba bude dokončená podľa plánu," konštatoval po kontrole na východe Slovenska spokojný Moška.

Výstavba Národného tréningového centra v Košiciach sa začala v júni minulého roka a trvať by mala 18 mesiacov. NTC Košice by tak malo byť hotové do konca roka 2023.

26. 07. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Karas a Nováková s titulmi z TEJT 3 do 14 rokov v Žiline

Jozef Karas a Viktória Nováková si vybojovali titul vo dvojhre na medzinárodnom turnaji TEJT 3 do 14 rokov v Žiline (17. - 23. júl). Karas si vo finále v pozícii nasadenej dvojky hladko poradil s Ukrajincom Pylypom Lymarom 6:3, 6:2. Spolu s Martinom Bobošíkom sa prebojoval aj do finále štvorhry, v tom nestačili na českú dvojicu Rakous, Wirgler a podľahli jej 1:6, 4:6.

24. 07. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Nováková víťazkou dvojhry na TEJT 3 U16 v Piešťanoch

Viktória Nováková získala singlový titul na medzinárodnom turnaji TEJT 3 do 16 rokov v Piešťanoch (10. - 16. júl). Druhá nasadená hráčka si vo finále poradila s jednotkou pavúka Sofiou Barháčovou, ktorú zdolala 6:3, 6:2. Titul vo štvorhre si vybojovali Ivana Daubnerová s Hanou Georgievskou, ktoré vo vyrovnanom finále zdolali Barháčovú s Novákovou 3:6, 6:4, 10-7.

23. 07. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Martinková s dvomi titulmi z TEJT 3 do 14 rokov vo Zvolene

Katarína Martinková (na snímke) získala titul vo dvojhre aj štvorhre na medzinárodnom turnaji TEJT 3 do 14 rokov vo Zvolene. Na podujatí hrajúcom sa na umelej tráve nastupovala v singli v pozícii nasadenej dvojky a vo finále si poradila s jednotkou turnaja Luciou Ploskuňákovou z Českej republiky 4:6, 7:5, 6:1. Obe singlové finalistky spolu získali aj deblový titul, vo finále si poradili s čisto slovenským párom Sofia Hargašová, Lara Lenártová 7:6(8), 7:6(4).

19. 07. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 3 do 14 rokov v Žiline

V týždni od 17. júla 2023 sa na dvorcoch TK Žilina koná medzinárodný turnaj kategórie TEJT 3 chlapcov a dievčat do 14 rokov. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

15. 07. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Dekanová a Adamović víťazmi áčka mladšieho žiactva v Žiline

Andrej Adamović (TK Petržalka) a Romana Dekanová (TK Slávia STU Bratislava) sa stali víťazmi dvojhry áčkového turnaja mladších žiakov v Žiline. Adamović si vo finále poradil s Adamom Tahom (TK Slávia STU Bratislava), ktorého zdolal 6:2, 7:5. Adamović k singlovému titulu pridal aj deblový, spolu s Matteom Sansonom (TK Slávia STU Bratislava) zdolali vo finále Richarda Palugu (TK Žilina) s Martinom Adamčom (TK ESO Piešťany) 6:4, 7:6(4).

08. 07. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 3 do 16 rokov v Piešťanoch

V týždni od 10. júla 2023 sa na dvorcoch TK Kúpele Piešťany odohrá medzinárodný turnaj kategórie TEJT 3 chlapcov a dievčat do 16 rokov. Hráči, ktorí by sa ešte chceli na turnaj prihlásiť, môžu tak urobiť telefonicky u riaditeľa turnaja Andreja Bartovica. Bližšie informácie o možnosti prihlásenia nájdete na stránke www.tenispiestany.sk. Podmienkou je mať aktívny IPIN.

Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

06. 07. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Štrnásty ročník charitatívneho turnaja st. žiactva v Banskej Bystrici

TK TENNis FUN B.Bystrica usporiadal už 14.ročník charitatívneho turnaja staršieho žiactva triedy C pod názvom Deti deťom s Nadáciou Jána Korca. Vo dvojhre chlapcov zvíťazil Markus Kollár, ktorý vo finále zdolal Borisa Valuha 6:2, 3:6, 6:3. Chlapci spolu zvíťazili vo štvorhre po finálovej výhre 6:3, 6:0 nad bratmi Alexom a Filipom  Urbánošovcami.

29. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Vo Zvolene hostia turnaj TEJT 3 do 14 rokov na umelej tráve

Na dvorcoch Fresh Club Zvolen sa na prelome júna a júla hrá medzinárodný turnaj pre deti do 14 rokov pod hlavičkou Tennis Europe Junior Tour. Nesie názov „Zvolen Green Grass 2023" (28. 6. - 2. 7. 2023). Na Slovensku ide o vôbec prvý medzinárodný turnaj hraný na umelej tráve. Všetky informácie o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

29. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Celoštátne sústredenie detí do 10 rokov

Minulý týždeň sa v Spišskej Novej Vsi uskutočnilo celoštátne sústredenie detí do 10 rokov. Všetky štyri regionálne tenisové zväzy nominovali na toto sústredenie po tri dievčatá a troch chlapcov. Dvadsaťštyri detí počas troch dní spolu absolvovalo tenisovú prípravu a kondičné testovanie pod vedením metodika STZ J. Nemčeka, reprezentačného trénera R. Horvátha a kondičného A. Augustína. Celé sústredenie prebiehalo pod dohľadom skúsených trénerov J. Palkovej, D. Hrebíka, P. Beňadika a R. Nakládala. Na záver mali deti súťaž regiónov, v ktorej zvíťazili deti z Bratislavy. Spoločne to potom oslávili detským šampanským.

26. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Reprezentačné sústredenie detí do 12 rokov

Na dvorcoch TK Petržalka sa uskutočnilo trojdňové reprezentačné sústredenie detí do 12 rokov. Štyria chlapci (Max Lörinčík, Andrej Adamović, Matteo Sanson, Adam Taha) a štyri dievčatá (Romana Dekanová, Laura Masaryková, Riana Rusnačková, Simona Nováková) ho absolvovali pod vedením metodika STZ J. Nemčeka, trénerov J. Dulíka, J. Lörinčíka, R. Rusnačka a kondičného R. Páteka. Dni plné tenisu, kondičnej prípravy a utužovania vzťahov prinieslo deťom mnoho zábavy no najmä nové skúsenosti a poznatky.

26. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Poprad-Tatry Open 2023: Semifinále už bez Slovákov

Lukáš Palovič sa neprebojoval do semifinále dvojhry na medzinárodnom mužskom turnaji ITF WTT M25 Poprad-Tatry Open 2023. Dvadsaťjedenročný hráč Národného tenisového centra musel štvrťfinálový duel proti Patrikovi Riklovi z Českej republiky za stavu 0:6, 0:1 skrečovať. Semifinálové a finálové zápasy tak budú už bez slovenskej účasti.

FOTO: fb/poprad_tatry_open

23. 06. 2023
Tenis doma Více zde