• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
« 12345678 .. 10 »   3/75
news img

Medveď s titulom z dvojhry aj štvorhry na HMSR dorastencov

Jakub Medveď (Lieskovský tenisový klub-LTC) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na halových majstrovstvách Slovenska dorastencov. Na dvorcoch TC BASELINE Banská Bystrica zvíťazil v singlovom finále nad Matejom Markovičom (TK Slávia STU Bratislava) 6:3, 6:1. Vo štvorhre sa z titulu tešil spoločne s Oliverom Kecskésom (Hi-Ten TAC D. Streda) po víťazstve 6:3, 6:4 nad dvojicou Tomáš Talajka (TK Kúpele Piešťany), Nikolas Paulovič (TK Slovan Bratislava).

14. 02. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

HMSR dorasteniek vyhrala Gross

Timea Gross (TK Mladosť Košice) získala titul vo dvojhre na halových majstrovstvách Slovenska dorasteniek. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany si v singlovom finále poradila s Natáliou Koppovou (TK TENNis FUN B. Bystrica) a vyhrala 6:4, 7:5. Pätnásťročná Gross tak po víťazstve v kategórii mladších dorasteniek pridala singlový titul aj medzi dorastenkami.

13. 02. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska dorasteniek

Halové majstrovstvá Slovenska budú zavŕšené kategóriou dorastu, ktorá je na programe od 10. februára. Turnaj dievčat usporiada TK Kúpele Piešťany. Finálové vyvrcholenie je na programe v utorok 13. februára.

06. 02. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska dorastencov

Halové majstrovstvá Slovenska budú zavŕšené kategóriou dorastu, ktorá je na programe od 10. februára. Turnaj chlapcov sa uskutoční v TC BASELINE Banská Bystrica a finálovými zápasmi vyvrcholí v utorok 13. februára.

06. 02. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Farkašová získala titul na ITF J30 v Trnave

Nikola Farkašová získala titul vo dvojhre na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J30 v Trnave. Držiteľka voľnej karty zvíťazila vo finále nad druhou nasadenou Češkou Monikou Jirouskovou a zdolala ju hladko 6:3, 6:0. Pre štrnásťročnú slovenskú reprezentantku je to vôbec prvý singlový titul na juniorskom okruhu ITF. Okrem titulu vo dvojhre si Farkašová pripísala aj finálovú účasť vo štvorhre.

28. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Sloboda s titulom vo dvojhre na HMSR mladších dorastencov

Leon Sloboda (TC BASELINE Banská Bystrica) získal titul vo dvojhre na halových majstrovstvách Slovenska mladších dorastencov. Na dvorcoch OZ ŠK Odema Púchov zvíťazil vo finále nad Petrom Zavackým (Tenis Komplex Košice) 6:3, 6:3. Vo štvorhre sa z titulu tešili Dominik Mačej (TK Kúpele Piešťany) s Markom Bekénim (Tenis team Nové Zámky), ktorí zdolali Slobodu so Zavackým 6:3, 7:6(9).

17. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

HMSR mladších dorasteniek vyhrala Gross

Timea Gross (TK Mladosť Košice) získala titul vo dvojhre na halových majstrovstvách Slovenska mladších dorasteniek. Na dvorcoch TK Žilina si v singlovom finále poradila s Nikolou Farkašovou (TA Edmund Pavlík B. Bystrica) a vyhrala 6:3, 6:2. Farkašová si chuť napravila vo štvorhre, po boku Dominiky Petríkovej (TC BASELINE Banská Bystrica) zvíťazili nad Gross so Stellou Cinkaničovou (TK DRANaM Košice) 7:5, 2:6, 10-7.

17. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Adamča s titulom v dvojhre aj štvorhre na HMSR mlaších žiakov

Martin Adamča (TK Kúpele Piešťany) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na halových majstrovstvách Slovenska v kategórii mladších žiakov. V singlovom finále si na dvorcoch TK Ratufa Levice poradil s Matteom Sansonom (TK Slávia STU Bratislava) a zdolal ho 7:6(6), 6:3. Chlapci sa spoločne tešili z deblového titulu, keď si vo finále poradili s dvojicou Ľuboš Húsenica (MŠK Poprad-Tatry), Igor Malinka (TC Topoľčany) 6:1, 6:3.

16. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

HMSR mladších žiačok vyhrala Janošková

Alexandra Janošková (TK Sparta Považská Bystrica) zvíťazila vo dvojhre aj štvorhre na halových majstrovstvách Slovenska mladších žiačok. Na dvorcoch TJ Sokol Prešov si v singlovom finále poradila so Simonou Novákovou (TC EMPIRE Trnava) a vyhrala 6:2, 6:3. Obe dievčatá spolu získali deblový titul, keď si vo finále poradili s párom Ella Bartáková (TK Slávia STU Bratislava), Lívia Kušnírová (TJ Sokol Prešov) 6:0, 6:3.

FOTO: Pavol Kušnír

16. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: Fotogaléria víkendových zápasov

Medzinárodný juniorský turnaj ITF J200 Slovak Junior Indoor 2024 vyvrcholil cez víkend finálovými zápasmi dvojhry a štvorhry. Dvojhru chlapcov vyhral Čech Denis Peták, ktorý spolu s krajanom Janom Klimasom ovládol aj štvorhru. V dvojhre dievčat sa radovala Litovčanka Laima Vladsonová po víťazstve nad domácou Miou Pohánkovou. Dievčenský debl ovládli Švédky Bella Bergkvistová Larssonová s Nellie Tarabovou Wallbergovou.

FOTO: tenipo

14. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: Dvojhru chlapcov vyhral najvyššie nasadený Čech Peták

Český tenista Denis Peták získal titul vo dvojhre na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J200 Slovak Junior Indoor 2024. Najvyššie nasadený hráč zdolal vo finále dvojku pavúka Henryho Berneta zo Švajčiarska 7:5, 6:3 a k deblovému titulu zo soboty pridal v nedeľu aj singlový. Pre sedemnásťročného českého mladíka je to druhé turnajové víťazstvo v dvojhre na juniorskom okruhu ITF.

14. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: Pohánková titul nezískala

Mia Pohánková neuspela vo finále dvojhry na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J200 Slovak Junior Indoor 2024. Vo finále bola nad jej sily siedma nasadená Litovčanka Laima Vladsonová, ktorej podľahla 2:6, 6:2, 3:6 za 113 minút. Pätnásťročná hráčka Národného tenisového centra odohrala napriek finálovej prehre veľmi dobrý turnaj. Prezentovala sa odvážnou hrou, pričom na ceste do finále nestratila ani jeden set.

14. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
« 12345678 .. 10 »   3/75