• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Katarína Kužmová s prvým singlovým titulom na turnaji ITF

Katarína Kužmová získala svoj prvý titul vo dvojhre na okruhu ITF. Na pätnásťtisícovom turnaji v talianskom Solarine si v pozícii nasadenej šestky poradila vo finále s Petrou Csabi z Českej republiky a hladko ju zdolala 6:1, 6:1. Zverenka trénera Jána Sabovčíka pridala k singlovému víťazstvu aj semifinálovú účasť vo štvorhre.

15. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek s Dodigom prehrali

Filipovi Poláškovi (na snímke) s Chorvátom Ivanom Dodigom nevyšiel vstup do deblového turnaja majstrov v Turíne. Ako nasadené šestky prehrali v zelenej skupine so štvorkami pavúka Španielom Marcelom Granollersom a Argentínčanom Horaciom Zeballosom po vyše dvojhodinovom trojsetovom boji 6:4, 6:7(10), 6-10. V druhom dejstve nevyužili štyri mečbaly. V utorok nastúpia proti Nemcovi Kevinovi Krawietzovi a Rumunovi Horiovi Tecauovi.

14. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Zvíťazil Griekspoor

Holandský tenista Tallon Griekspoor sa stal víťazom dvojhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open 2021. Vo finále zdolal ako nasadená dvojka maďarského kvalifikanta Zsombora Pirosa 6:3, 6:2 za 72 minút. Griekspoor získal jubilejný desiaty singlový titul na ATP Challenger Tour, už ôsmy v tomto roku, čo je historický rekord.

14. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Griekspoor: Na finále sa teším, bude to zábava

Druhý nasadený Holanďan Tallon Griekspoor zdolal v semifinále dvojhry posledné slovenské želiezko v ohni Alexa Molčana. Na Peugeot Slovak Open sa prezentuje kvalitným tenisom. Aktuálne 72. hráč rebríčka ATP má však vydarenú celú sezónu. V Bratislave zabojuje už o svoj ôsmy challengerový titul v tomto roku. Proti bude Maďar Zsombor Piros. Finále v bratislavskom NTC je na programe o 17.00 h.

14. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Daubnerová s dvomi titulmi z turnajov ITF J2 v Bolívii

Nikola Daubnerová má za sebou dva úspešné turnaje ITF J2 v Bolívii. Na prvom z nich v Santa Cruz získala titul vo dvojhre, keď v pozícii nasadenej sedmičky otočila vývoj finálového zápasu s trojkou pavúka Miou Slamovou z USA a zdolala ju 2:6, 6:4, 6:2. Zverenka Martina Zathureckého sa potom sa presunula do hlavného mesta La Paz, kde sa jej podarilo zvíťaziť vo štvorhre. Spolu s Japonkou Mao Mušikovou zdolali najvyššie nasadenú dvojicu Moyanová, Perezová Alarconová 6:3, 7:6(7).

13. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Deblový titul pre Horanského

Filip Horanský s Ukrajincom Sergijom Stachovským sa stali víťazmi štvorhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open 2021. V sobotnom finále zvíťazili nad druhým nasadeným ukrajinsko-kazašským párom Denis Molčanov, Alexander Nedovjesov 6:4, 6:4 za 71 minút. Zverenec trénera Ladislava Simona a kondičného Dávida Olasza získal v NTC prvý deblový titul na challengerovom okruhu, vo dvojhre vybojoval doposiaľ jedinú trofej v roku 2018 v Meerbuschi.

FOTO: Dušan Barbuš

13. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Molčanovi ušlo finále

Alex Molčan nepostúpil do finále dvojhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open 2021. V sobotnom semifinále prehral ako nasadená päťka s turnajovou dvojkou Tallonom Griekspoorom 7:6(5), 3:6, 4:6 za 110 minút. Holanďan nastúpi v nedeľu o 17.00 h v boji o titul proti maďarskému kvalifikantovi Zsomborovi Pirosovi.

13. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Horanský o prvý titul

Filip Horanský s Ukrajincom Sergijom Stachovským postúpili do finále štvorhry na Peugeot Slovak Open 2021 (66 640 EUR, tvrdý povrch hala). V semifnále si poradili s portugalsko-tureckou dvojicou Frederico Ferreira Silva, Ergi Kirkin a v maratónskom zápase zvíťazili 6:7(5), 7:6(2), 14-12 za 102 minút. V súboji o titul nastúpia proti druhému nasadenému ukrajinsko-kazašskému páru Denys Molčanov a Alexandr Nedovjesov. Finále je v bratislavskom NTC na programe v sobotu po semifinálových súbojoch dvojhry okolo 16.30 h.

12. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Molčan do semifinále

Alex Molčan zabojuje o finále na challengeri Peugeot Slovak Open 2021. Piaty nasadený hráč zdolal vo štvrťfinále Damira Džumhura z Bosny a Hercegoviny 6:1, 4:6, 6:3 za 117 minút. V semifinále sa stretne s dvojkou pavúka Tallonom Griekspoorom z Holandska, ktorý si poradil s Čechom Jiřím Lehečkom. Semifinálový duel je na centrálnom dvorci NTC arény na programe o 15.00 h.

12. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Masters: Polášek už v nedeľu

Filip Polášek s Chorvátom Ivanom Dodigom sa na deblovom turnaji majstrov v Turíne stretnú v zelenej skupine aj so svetovými jednotkami Chorvátmi Matem Pavičom a Nikolom Mektičom. Účinkovanie na Masters odštartujú v nedeľu o 18.30 h duelom proti španielsko-argentínskemu tandemu Marcel Granollers, Horacio Zeballos. Ich ďalšími súpermi budú Nemec Kevin Krawietz a Rumun Horacio Tecau.

12. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Lacko nestačil na rozbehnutého kvalifikanta

Lukáš Lacko nepostúpil do štvrťfinále dvojhry na challengeri 90 v Bratislave. Trojnásobný víťaz Slovak Open nestačil v druhom kole dvojhry na maďarského kvalifikanta Zsombora Pirosa a podľahol mu 4:6, 2:6 za rovnú hodinu. Tridsaťtriročný Slovák si v súboji s Pirosom prehral dve svoje úvodné podania a manko 0:4 v prvom sete už nedokázal zmazať. V druhom si obaja hráči držali servis do stavu 3:3, potom Lacko o svoje podanie prišiel a jeho súper v desiatej hre premenil hneď prvý mečbal.

11. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Molčan hladko ďalej

Alex Molčan postúpil premiérovo do štvrťfinále dvojhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2021. Vo štvrtkovom zápase druhého kola si hladko poradil s Nemcom Tobiasom Kamkem a zdolal ho 6:2, 6:2 za 68 minút. Piaty nasadený hráč nastúpi v dueli o postup do semifinále proti Bosniakovi Damirovi Džumhurovi, ktorý v prvom kole turnaja vyradil Norberta Gombosa.

11. 11. 2021
Aktuality Více zde