• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

V Moskve je po piatku 1:1

Po piatku je stav moskovského stretnutia 1. kola play off I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára Rusko - Bielorusko 1:1. Sobotňajší konečný výsledok súboja v Lužnikách rozhodne o súperovi Slovenska v októbrovom stretnutí o udržanie sa v I. skupine. Ak vyhrá domáce Rusko, tím kapitána Dominika Hrbatého privíta 26. a 27. 10. v NTC Bielorusko. Ak v Moskve vyhrajú hostia, budú Slováci hrať o záchranu v Rusku.

15. 09. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Davis Cup po novom

Medzinárodná tenisová federácia (ITF) vo štvrtok schválila radikálnu reformu Davisovho pohára, ktorá vojde v platnosť od roku 2019. Návrh prezidenta organizácie Davida Haggertyho, podľa ktorého sa v novembri odohrá finálový turnaj 18 krajín, podporilo 71,4% delegátov na Kongrese ITF v Orlande. Na schválenie bola potrebná dvojtretinová väčšina. Viacero národných federácií bolo proti tomuto návrhu.

16. 08. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

DAVISCUPOVÉ EMÓCIE

Stretnutie Slovenska s Bosnou a Hercegovinou bol emotívny súboj ako bývajú daviscupové súboje dvoch vyrovnaných tímov. Postup do play off si vybojovali v NTC hostia. V domácom tíme, ktorý po prvý raz viedol ako kapitán Dominik Hrbatý, zavládol smútok. Tenisové emócie v NTC zachytil Roman Benický.

07. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Po prehre 2:3 SR o záchranu

Slovenskí tenisti budú hrať na jeseň iba o záchranu v l. skupine euro-africkej zóny Davisovho pohára. V dueli 2. kola totiž prehrali na antuke v bratislavskom NTC s Bosnou a Hercegovinou 2:3. O všetkom rozhodla až záverečná dvojhra, v ktorej Jozef Kovalík prehral s bosnianskou dvojkou Mirzom Bašičom 6:7 (0), 6:2, 3:6. Slováci budú bojovať v októbri o záchranu proti neúspešnému zo súboja medzi Ruskom a Bieloruskom. Bosnu a Hercegovinu čaká v septembri baráž o svetovú skupinu.

07. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Kližan vyrovnal na 2:2

Slovenskí tenisti hrajú v stretnutí 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára s Bosnou a Hercegovinou 2:2. O vyrovnávajúci bod pre domáce farby sa na antuke v bratislavskom NTC zaslúžil Martin Kližan, ktorý v dueli tímových jednotiek vo veľmi kvalitnom zápase zdolal Damira Džumhura 6:3, 7:6 (3). O všetkom tak rozhodne až záverečná dvojhra, ktorá určí postupujúceho do septembrovej baráže o svetovú skupinu.

07. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Po štvorhre SR prehráva 1:2

Slovenskí tenisti prehrávajú v stretnutí 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára s Bosnou a Hercegovinou 1:2. O druhý bod pre hostí sa na antuke v bratislavskom NTC postarali Mirza Bašič s Tomislavom Brkičom, ktorí po výbornom výkone nečakane zdolali pár Andrej Martin, Igor Zelenay 6:2, 6:4. Nasledovať bude súboj tímových jednotiek Martina Kližana a Damira Džumhura.

07. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Kližan vyrovnal na 1:1

Slovenskí tenisti hrajú po úvodnom dni stretnutia 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára s Bosnou a Hercegovinou 1:1. O vyrovnávajúci bod pre domáci tím sa na antuke v bratislavskom NTC zaslúžil Martin Kližan, ktorý si poradil s dvojkou hostí Mirzom Bašičom 7:6 (5), 6:1. V úvodnom dejstve odvrátil za stavu 5:6 setbal, v tajbrejku otočil z 3:5. Sobotňajší program odštartuje o 14.00 h štvorhra, v ktorej by mali nastúpiť Andrej Martin s Igorom Zelenayom proti páru Bašič, Tomislav Brkič.

06. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Gombos prehral s Džumhurom

Slovenskí tenisti prehrávajú po úvodnej dvojhre stretnutia 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára s Bosnou a Hercegovinou 0:1. O prvý bod pre hostí sa na antuke v bratislavskom NTC postaral Damir Džumhur, ktorý zdolal slovenskú dvojku Norberta Gombosa 6:4, 6:1. V druhom piatkovom singli si zmerali sily slovenská jednotka Martin Kližan a bosnianska dvojka Mirza Bašič.

06. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Tričká pre fanúšikov našich tenistov

Chcete mať tričko v národných farbách s podobizňou niektorého z daviscupových reprezentantov Slovenska, prípadne kapitána Dominika Hrbatého? Náš tím pripravil pre fanúšikov takéto tričká z príležitosti stretnutia s Bosnou a Hercegovinou. Zakúpiť si ich môžete pri vstupe do NTC.

06. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Predstavujeme SLOVENSKO

Slovenský daviscupový tím nastúpi proti Bosne a Hercegovine po prvý raz pod vedením kapitána Dominika Hrbatého. Pred štvrtkovým žrebom mali súperi neformálne stretnutie pod názvom Greet and meet. Hosťom sa prihovorili obaja kapitáni a hráči si vymenili darčeky. Zo stretnutia prinášame snímky Romana Benického.

05. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

V NTC začína prvý Gombos

Slovenská tímová dvojka Norbert Gombos a jednotka Bosny a Hercegoviny Damir Džumhur nastúpia v piatok o 16.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre stretnutia 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára. V druhom singli si na antuke pod zatiahnutou strechou bratislavského NTC zmerajú sily slovenská tímová jednotka Martin Kližan a bosnianska dvojka Mirza Bašič. Rozhodol o tom štvrtkový žreb.

05. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Poďte na Hrbatého a spol.!

Predpredaj vstupeniek na stretnutie Slovensko - Bosna a Hercegovina 6.-7. apríla v Bratislave pokračuje aj v týždni pred súbojom, ktorým vstúpia Slováci do Davisovho pohára 2018 pod vedením nového kapitána Dominika Hrbatého. Hrať sa bude na antuke pod zatiahnutou strechou NTC. Slovenský daviscupový rekordér Hrbatý prevzal kapitánsku štafetu od olympijského šampióna Miloslava Mečířa, ktorý viedol tím 24 rokov. Po oba dni stoja vstupenky po 10 eur, kúpiť si ich možno na: ticketportal.sk, predredaj.sk a na recepcii NTC.

05. 04. 2018
Davis Cup Více zde