• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

Zábava s Peugeotom

Už sa stalo tradíciou, že dlhoročný partner Slovenského tenisového zväzu, spoločnosť Peugeot, si počas domácich stretnutí v tímových súťažiach vyhradí fototermín obohatený o zábavu. Aj pred súbojom Slovenska s Bosnou a Hercegovinou v Davis Cupe sa hráči zúčastnili na sponzorskom fotení, ktoré si môžu pozrieť aj tenisoví fanúšikovia. VIDEO FB PEUGEOT, Foto: Roman Benický

04. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

O pätici v stredu večer

Nový kapitán slovenského daviscupového tímu Dominik Hrbatý určí konečnú nomináciu na zápas s Bosnou a Hercegovinou (6. - 7. apríla) v stredu večer. Na antuke v bratislavskom NTC má k dispozícii šesť tenistov. Igor Zelenay sa pripojil k pätici Martin Kližan, Andrej Martin, Jozef Kovalík, Lukáš Lacko, Norbert Gombos, ktorá sa vrátila zo sústredenia a challengeru v španielskej Marbelle.

03. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Kapitán pozýva do NTC

,,Chceme vám ukázať, že si zaslúžime vašu oddanosť," prihovára sa tenisovým fanúšikom Dominik Hrbatý, kapitán slovenskej daviscupovej reprezentácie, pred víkendovým stretnutím 2. kola euro-africkej zóny proti Bosne a Hercegovine. Nový kapitán verí, že diváci sa spolu s našimi reprezentantmi postarajú o pripomenutie atmosféry, ktorú sme zažívali v NTC v najlepšom období tímu, keď bol Hrbatý ako hráč lídrom a Slovensko to v roku 2005 dotiahlo až do finále najslávnejšej tímovej tenisovej súťaže. Pozrite si pozvánku 40-ročného slovenského daviscupového rekordéra Dominika Hrbatého.

03. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Hrbatý má 6 hráčov v príprave

Nový kapitán daviscupovej reprezentácie Slovenka Dominik Hrbatý má pred víkendovým stretnutím s Bosnou a Hercegovinou v NTC k dispozícii až 6-členný tím. K pätici, ktorá sa vrátila z prípravy z Marbelly, pribudol Igor Zelenay.

02. 04. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Džumhur príde v utorok

Na stretnutie 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Slovensko - Bosna a Hercegovina 6.-7. apríla v NTC príde hlavná časť výpravy súpera s hráčmi Mirza Bašič, Tomislav Brkič a Nerman Fatič už v pondelok. Najlepší hráč hostí Damir Džumhur, 30. na svete, priletí zo Sarajeva do Viedne v utorok. Slovenské kvarteto Andrej Martin, Martin Kližan, Jozef Kovalík, Norbert Gombos hrá a sa pripravuje na antuke v Marbelle, Lukáš Lacko štartuje na challengeri na tvrdom povrchu vo francúzskom St. Brieuc. Z pôvodnej šestice vypadol zranený Igor Zelenay.

27. 03. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

V Marbelle poznajú súperov

Daviscupoví reprezentanti Slovenska sa pod vedením kapitána Dominika Hrbatého pripravujú na bratislavský súboj s Bosnou a Hercegovinou v Marbelle, kde spoznali žreb budúcotýždňového challengeru. K pôvodnej trojici sa cez víkend pripojil Norbert Gombos, Igor Zelenay si lieči doma zranenie a Lukáš Lacko hrá vo francúzskom St. Brieuc. Žreb mu stanovil za súpera Aldina Setkiča z Bosny a Hercegoviny. Video z prípravy.

24. 03. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Na prípravu do Marbelly

Daviscupový tím Slovenska sa pred aprílovým stretnutím s Bosnou a Hercegovinou vybral na prípravu a turnaj do Marbelly. Kapitán Dominik Hrbatý sľúbil, že bude informovať o príprave prostredníctvom sociálnych sietí a svoj sľub začal plniť tým, že zavesil pred odletom túto fotografiu na facebooka poslal video z tréningu. Pozrite si video D. Hrbatého z prípravy v Marbelle

22. 03. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Hrbatý prvý raz nominoval

Šestica slovenských tenistov Lukáš Lacko, Andrej Martin, Martin Kližan, Jozef Kovalík, Norbert Gombos, Igor Zelenay figuruje v širšej nominácii nového daviscupového kapitána Dominika Hrbatého na stretnutie s Bosnou s Hercegovinou. Duel 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny sa uskutoční 6.-7. apríla na antuke v bratislavskom NTC. Jeho víťaz postúpi do septembrovej baráže o svetovú skupinu.

20. 03. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

O povrchu na DC neskôr

Slovenský tenisový zväz požiadal Medzinárodnú tenisovú federáciu o odklad rozhodnutia voľby povrchu na stretnutie 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára proti Bosne a Hercegovine v bratislavskom NTC 6.-7. apríla. Oficiálny termín oznámenia povrchu je 5. február, ITF však súhlasila s odkladom do 15. 2. 2018. STZ žiadal odklad vzhľadom na skutočnosť, že v apríli je aj fedcupový termín (21. – 22. 4.), v ktorom by mohlo hrať Slovensko doma.

 

 

29. 01. 2018
Davis Cup Více zde
 
news img

Tóth bude trénerom v DC

Novým trénerom daviscupového tímu Slovenska bude Tibor Tóth, ktorý nahradí doterajšieho Karola Kučeru. Vybral si ho nový kapitán Dominik Hrbatý. Tóth bol Hrbatého tenisovým trénerom v závere aktívnej kariéry, v súčasnosti je koučom Ukrajinca Marčenka. V období 24-ročného kapitánskeho pôsobenia, pri jedinej absencii Miloša Mečířa zo zdravotných dôvodov, ho práve Tóth zastúpil v roku 2006 na výjazde v Čile. V minulosti si ako Stachovského osobný tréner vyskúšal trénerskú rolu aj v ukrajinskej daviscupovej reprezentácii.

21. 12. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Šampióni na čele, SR 21.

Daviscupoví šampióni Francúzska sú na čele rebríčka najprestížnejšej tímovej tenisovej súťaže pred vlaňajším víťazom DC Argentínou a Belgickom, ktoré vo víkendovom finále prehralo s Francúzskom 2:3. Slovensku patrí v aktuálnom daviscupovom rebríčku 21. miesto ( k 27. 11. 2017).

28. 11. 2017
Davis Cup Více zde
 
news img

Hrbatý je kapitán Slovenska

Výkonný výbor Slovenského tenisového zväzu schválil za nového kapitána daviscupovej reprezentácie Slovenska pre rok 2018 Dominika Hrbatého (39), bývalého 12. hráča sveta, nášho rekordéra v DC a čerstvého člena Siene slávy slovenského tenisu. 

24. 11. 2017
Davis Cup Více zde