• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Livestream a livescore z M SR

Majstrovstvá Slovenska pokračujú od 6. júna poslednou kategóriou. Na dvorcoch TC EMPIRE Trnava budú bojovať mladší dorastenci a vy opäť môžete byť pri tom vďaka LIVESCORE zo všetkých zápasov a LIVESTREAMU zo štyroch kurtov. Nenechajte si ujsť zaujímavé súboje najlepších mladších dorastencov a dorasteniek. Finále je na programe v piatok 10. júna.

04. 06. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR starších žiakov: Víťazmi a Zavacký a Depešová

Peter Zavacký (Tenis Komplex Košice) a Soňa Depešová (TK Kúpele Piešťany) sa stali víťazmi letných majstrovstiev Slovenska starších žiakov. Depešová na domácich kurtoch v Piešťanoch zdolala vo finále Miu Pohánkovú (TC EMPIRE Trnava) 6:2, 6:4. U chlapcov sa z titulu tešil Zavacký po tesnom víťazstve 4:6, 7:5, 7:6(4) nad Leonom Slobodom (TC BASELINE Banská Bystrica).

04. 06. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Livestream a livescore z M SR

Majstrovstvá Slovenska pokračujú od 30. mája ďalšou kategóriou. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany budú bojovať starší žiaci a vy opäť môžete byť pri tom vďaka LIVESCORE zo všetkých zápasov a LIVESTREAMU zo štyroch kurtov. Nenechajte si ujsť zaujímavé súboje najlepších starších žiakov a žiačok. Finále je na programe v piatok 3. júna.

28. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul majstra Slovenska medzi dorastencami pre Marošíka

Norbert Marošík (Lieskovský tenisový klub-LTC) získal titul majstra Slovenska vo dvojhre medzi dorastencami. Vo finále zvíťazil nad Samuelom Kyjacim (TC EMPIRE Trnava) 6:4, 6:2.

27. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Drugdová majsterkou Slovenska medzi dorastenkami

Salma Drugdová (Fresh club Zvolen) získala titul vo dvojhre na letných majstrovstvách Slovenska starších dorasteniek. Vo finále si na dvorcoch TK Žilina poradila so Sárou Šarinovou (TK Profitennis Academy Prešov) 1:6, 6:4, 6:2. Dievčatá spolu získali titul vo štvorhre, vo finále zdolali Viktóriu Lackovú s Emou Mravcovou (obe TK Slovan Bratislava) 6:4, 6:3.

27. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR mladších žiakov: Víťazmi Kováčik a Kočišová

Juraj Kováčik (TK Slávia STU Bratislava) a Sofia Rachel Kočišová (TK Slovan Bratislava) sa stali víťazmi letných majstrovstiev Slovenska mladších žiakov. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany zdolala Kočišová vo finále Viktóriu Novákovú (TKM  - Tenisový klub Madunice) 3:6, 6:1, 7:5. U chlapcov sa z titulu tešil Kováčik po víťazstve 6:1, 7:5 nad Richardom Križanom (TK LOVE 4 tennis Bratislava).

26. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Na M SR aj s prezidentom STZ

Slovenský tenisový zväz pozýva všetkých rodičov, trénerov a fanúšikov, aby sa prišli pozrieť a podporiť súťažiace deti na majstrovstvá Slovenska. Už od pondelka 23. mája sú na programe prvé dve kategórie. Na dvorcoch TK Žilina budú medzi sebou súťažiť starší dorastenci, TK Kúpele Piešťany budú hostiť mladších žiakov.

23. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Livestream a livescore z M SR

Majstrovstvá Slovenska môžete aj tento rok sledovať naživo. Prinášame vám livestream zo štyroch kurtov v kategórii STARŠIEHO DORASTU, ktorá sa hrá na dvorcoch TK Žilina a rovnako zo štyroch kurtov kategórie MLADŠIEHO ŽIACTVA z TK Kúpele Piešťany. Zároveň môžete sledovať livescore zo všetkých kurtov v oboch kategóriách - STARŠÍ DORAST aj MLADŠIE ŽIACTVO. Obe kategórie sa odohrajú v týždni od 23. mája, finále je na programe v piatok 27. mája.

21. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul na LMR staršieho žiactva v Bratislave pre Križana a Kočišovú

Richard Križan (TK LOVE 4 tennis Bratislava) sa stal víťazom letných regionálnych majstrovstiev starších žiakov v Bratislave. Vo finále zdolal Lukáša Chrena (TK Slávia STU Bratislava) 7:5, 6:3. Chren spolu s klubovým spoluhráčom Petrom Dankom vybojovali titul vo štvorhre, keď vo finále hladko zdolali Andreja Adamovića s Maxom Lörinčíka (obaja TK Petržalka) 6:0, 6:1.

18. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Zavacký a Cinkaničová víťazmi LMR staršieho žiactva na východe

Peter Zavacký (Tenis Komplex Košice) získal titul vo dvojhre na letných regionálnych majstrovstvách starších žiakov na východe. Vo finále si poradil so Šimonom Dióssym (Tenisová akadémia Prešov) 6:3, 6:4. Dióssy sa z prvenstva tešil vo štvorhre spolu s Martinom Šuchterom (TK DRANaM Košice). Vo finále zdolali Zavackého s Tomášom Maruščákom (TK Mladosť Košice) 6:3, 4:6, 10-8.

18. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Farkašová zvíťazila medzi staršími žiačkami na strednom Slovensku

Nikola Farkašová (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica) získala titul na letných regionálnych majstrovstvách starších žiačok na strednom Slovensku. Na dvorcoch TK Žilina zdolala vo finále Deanu Tatiersku (TK Sparta Považská Bystrica) 6:2, 7:5. Vo štvorhre sa z titulu tešili Sofia Pauková (TK Rajec) s Kristínou Kubalovou (TK Žilina), ktoré vo vyrovnanom súboji o titul zdolali Nikolu Farkašovú s Dominikou Petríkovou (TC BASELINE Banská Bystrica) 2:6, 6:4, 10-8.

17. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

TEJT 1 U14 v Piešťanoch: Titul pre Pohánkovú

Mia Pohánková získala titul vo dvojhre na medzinárodnom turnaji TEJT 1 do 14 rokov v Piešťanoch. Tretia nasadená hráčka si v slovenskom finále poradila s dvojkou pavúka Soňou Depešovou a zdolala ju 6:4, 6:4. Pohánková si okrem singlového titulu pripísala na dvorcoch TK Kúpele v sobotu aj deblový titul.

VIAC INFORMÁCIÍ O TURNAJI

15. 05. 2022
Tenis doma Více zde