• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Starší žiaci TC EMPIRE Trnava majstrami Slovenska

Starší žiaci TC EMPIRE Trnava sa stali majstrami Slovenska družstiev. Vo finále zdolali tím TA Prešov, bronz získal ŠK Blava 1928 J. Bohunice. Šampionát sa uskutočnil na dvorcoch TC Empire Trnava. Je to už štvrtý titul pre Trnavu v rámci tohtoročných mládežníckych M SR družstiev.

02. 09. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Mladšie žiačky Slovana majsterky Slovenska

Titul majsteriek Slovenska v kategórii mladších žiačok získalo družstvo Slovana Bratislava (na snímke). Striebro získal TC Baseline B. Bystrica, bronz TK Žilina. Šampiontát usporiadala Tenisová akadémia Prešov.

23. 08. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Dorastenky TC Empire Trnava získali zlato v družstvách

Na majstrovstvách Slovenska družstiev dorasteniek získali titul hráčky TC Empire Trnava, ktoré vo finálovom súboji zdolali na dvorcoch TK Kúpele Piešťany domáci tím 6:1. Bronz vybojovalo družstvo TK Slávia STU Bratislava. Na snímke víťazné družstvo TC Empire Trnava.

22. 08. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul z Prešova mladším žiakom TC Empire Trnava

V kategórii mladších žiakov získal titul majstra Slovenska 2017 tím TC Empire Trnava. Majstrovstvá usporiadala Tenisová akadémia Prešov. Na snímke víťazné družstvo s trnavským šéftrénerom Danielom Trčkom.

19. 08. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstrami Slovenska dorastenci TC Empire Trnava

Družstvo dorastencov TC Empire Trnava sa stalo majstrom Slovenska po finálovom víťazstve nad Lieskovským tenisovým klubom-LTC 4:2. Šampionát sa uskutočnil na dvorcoch Slávie STU v Batislave. Na snímke víťazné trnavské družstvo s kapitánom Petrom Vlkom.

19. 08. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Pozvánka do Lieskovca na M SR v plážovom tenise

Šiesty ročník majstrovstiev SR v plážovom tenise sa uskutoční v dňoch 19.-20.8.2017 v Lieskovci pri Zvolene. Všetci hráči, priaznivci či len zvedavci sú srdečne pozvaní a vítaní v Športovom areáli Hájik (Lieskovský tenisový klub)! Podrobné informácie: http://www.plazovytenis.sk

 

08. 08. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Šramková predčasne ukončila sezónu

Rebecca Šramková predčasne ukončila sezónu pre bližšie nešpecifikované zranenie. Fedcupová reprezentantka prostredníctvom facebooku oznámila, že začiatkom tohto týždňa začne s rehabilitáciou a na kurty by sa mala vrátiť vo februári 2018.

07. 08. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

V Piešťanoch súťažilo na oblastnom kole Západ 32 tímov

Na oblastnom kole Západ, ktorého usporiadateľom bol TK Kúpele Piešťany, súťažilo v Detskom Davis Cupe a Fed Cupe s Nadáciou SPP 14 tímov chlapcov a 18 družstiev dievčat v kategórii do 10 rokov. Snímka je z otvorenia podujatia v Piešťanoch.

12. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Na Dudovej sa uskutočnilo oblastné kolo Detského DC a FC Bratislava

Tenisová škola Petržalka pripravila v areáli na Dudovej oblastné kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP pre Bratislavu. Organizátori nám poslali fotodokumentáciu, z ktorej sme vybrali niekoľko snímok. 

12. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

V Humennom bolo opäť živo

V 1. TC Humenné opäť usporiadali Detský Davis Cupe a Fed Cup s Nadáciou SPP. Z tradičného dejiska sme dostali niekoľko fotografií, ktoré vystihujú atmosféru víkendového oblastného kola VÝCHOD.

12. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

V Prievidzi rekordná účasť

Cez víkend sa na štyroch miestach uskutočnilo oblastné kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP. Z Prievidze, kde TK Baník usporiadal oblastné kolo Stredu, hlásia organizátori rekordnú účasť 42 družstiev. Ako prezrádza snímka z Prievidze, mobily rodičov pri fotení otvorenia boli v maximálnej pohotovosti.

10. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Michalík a Kotlíková s titulmi

Radovan Michalík (TK Mladosť Košice) a Mária Inez Kotlíková (TK Slávia STU Bratislava) získali tituly majstrov Slovenka na letnom šampionáte SR staršieho žiactva. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany získali vo štvorhre zlaté medaily páry Peter Privara, Alfréd Almári (TK Slovan Bratislava/TC EMPIRE Trnava) a Vanda Vargová, Bianca Behúlová (TC EMPIRE Trnava/ TK Slávia SPU Nitra).

09. 06. 2017
Tenis doma Více zde