• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Víťazmi Tóthová a Schwarc

Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany boli na letných majstrovstvách Slovenska mladšieho žiactva vo dvojhre najúspešnejší David Schwarc (TC Empire Trnava) a Emma Tóthová (TK Slovan Bratislava), ktorá bola po boku klubovej kolegyne Iriny Balus zlatá aj vo štvorhre. Štvorhru chlapcov vyhrali  Michal Krajčí, Simon Norrman (TK Mladosť Košice/TŠP Petržalka).

02. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

S titulmi Puškár a Stará

Na letných majstrovstvách Slovenska v doraste získali singlové tituly Samuel Puškár (TA Prešov) a Lenka Stará (TC Empire Trnava). Šampionát sa uskutočnil na dvorcoch TK Žilina, kde vo štvorhre dekorovali zlatými medailami dvojice Jakub Kaťuch, Lukáš Palovič (TK Mladosť Košice/TA Prešov) a  Sofia Milatová, Andrea Mayerová (TK Slávia STU BA/TK Slovan Bratislava).

02. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Prihláste sa na Tennis Arena Kids Tour

Tennis Arena Kids Tour 2017 je unikátna séria turnajov, ktoré sú zaradené do oficiálnych termínových listín tenisových zväzov v jednotlivých štátoch (Slovensko, Česko a Rakúsko) a je pre hráčov a hráčky do 12 rokov. Rozsahom, propagáciou a úrovňou cien ide o najväčší a najprestížnejší projekt tohto typu u nás v tjto kategórii. Víťazný tím z daného štátu získa týždenný pobyt v známej Mouratoglou Tennis Academy blízko francúzskeho Nice, v ktorej sa hráči môžu zdokonaľovať pod vedením špičkových trénerov.

26. 05. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Slávia STU vyhrala extraligu

Tenisti TK Slávia STU Bratislava získali zlato v extralige mužov po finálovom víťazstve nad obhajcom titulu TK Empire Trnava 5:2. O titule sa rozhodovalo v Trnave. Bratislavčania vyhrali najvyššiu súťaž naposledy v roku 2013, potom nasledovali tri trnavské prvenstvá. Bronz vybojovalo Matúškovo, z najvyššej súťaže zostupuje TK Nová Generácia.
Na snímke víťazný tím - zľava kapitán František Horváth, Patrik Néma, Filip Horanský, Norbert Gombos, Alex Molčan, Ján Krošlák, Matej Maruščák, dole Ivan Košec, Marek Semjan.

05. 05. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul pre ženy TC Empire

Extraligový tím žien TC Empire Trnava získal prvenstvo v najvyššej súťaži po štvrtý raz za sebou. Hegemóniu Trnavčaniek neprerušili tenistky Slovana Bratislava, ktoré v rozhodujúcej štvorhre finále v Bratislave nevyužili šancu. Jana Jablonovská a Natália Vajdová viedli proti dvojici Tereza Mihalíková, Chantal Škamlová 5:3 i 5:4 - dva razy ich od víťazstva delili dve loptičky. Trnava napokon vyhrala 4:3, striebro získal TK Slovan Bratislava, bronz TK Slávia SPU Nitra. Zo súťaže zostupuje TK Senica. Foto Dušan Barbuš

05. 05. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Piešťany a Trnava v oboch semifinále

V semifinále tenisovej extraligy mužov sa v stredu 3. mája stretnú TK Kúpele Piešťany - TC Empire Trnava a TK Slávia STU Bratislava - TC Draci Matúškovo. Ženské semifinálové dvojice tvoria TK Slávia SPU Nitra - TC Empire Trnava, TK Kúpele Piešťany - TK Slovan Bratislava. Oba tímy Trnavy, ktoré obhajujú titul, vyhrali svoje stretnutia suverénne. Aj Kúpele Piešťany majú zastúpenie v mužskom i ženskom semifinále. Fotografie z extraligy v Bratislave Dušan Barbuš.

01. 05. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Dnes štart extraligy

V prvomájovom voľne odštartujú extraligové tímy najvyššiu súťaž. Semifinále a stretnutia v skupine o 5. - 8. priečku sú na programe v stredu 3. mája a finále a zápasy o konečné umiestnenia v piatok 5. mája. Tituly obajujú muži a ženy TC Empire Trnava, ktoré súťaž otvoria 1. mája v domácom prostredí.

01. 05. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Juniori na sústredení v Piešťanoch

V Piešťanoch absolvovali 18. - 20. apríla 2017 juniori do 18 rokov tenisové sústredenie s kondičnými testami a prednáškami. Kondičné testy absolvovali pod dohľadom Rudolfa Páteka a Juraja Nemčeka, o stravovaní im prednášala Dáša Ballová a o večerný program sa postaral mentálny tréner Peter Bielik ďalšou prednáškou. Sústredenie juniorov vedené trénerom Rastislavom Nakládalom, Františkom Horváthom a Marekom Hrehorčíkom sledoval aj prezident STZ Tibor Macko.

24. 04. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

NTC Košice má zelenú

Vláda SR dnes odsúhlasila návrh pripravený ministerstvom financií a Slovenským tenisovým zväzom (STZ) v spolupráci s mestom Košice na uvoľnenie finančných prostriedkov vo výške 9 miliónov eur pre NTC, a.s. Košice, určených na vybudovanie tréningového centra v Košiciach. Do 31. mája 2017 dostane NTC, a.s. na tento účel sumu do výšky 3 mil. eur, do 28. februára 2018 ďalšie 3 mil. eur a do 28. februára 2019 posledné 3 mil. eur.

11. 04. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Martin Fekiač halovým majstrom SR medzi dorastencami

Halovým majstrom Slovenska medzi dorastencami sa stal  Martin Fekiač (TC EMPIRE Trnava). Vo finále dvojhry zdolal Kevina Kurtina (TK Slávia STU Bratislava) 6:3, 6:2. Na dvorcoch ŠK Pepas Slovenská Ľupča získali titul vo štvorhre Krištof Minárik a János Fekete (TK Jednotka/TC EMPIRE Trnava).

14. 02. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul halovej majsterky SR medzi dorastenkami Šimovej

Titul halovej majsterky Slovenska v kategórii dorasteniek získala Tatiana Šimová (TK Kúpele Piešťany) po finálovom víťazstve nad Katarínou Kužmovou (VSE TK Akademik Košice) 6:7, 6:2, 6:1. Štvorhru vyhrali Patrícia Junasová a Michaela Krausková (ŠK Blava 1928 Jasl. Bohunice/TK Slávia STU Bratislava). Šampionát usporiadalo OZ ŠK ODEMA Púchov.

14. 02. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Zomrel Maximilián Kornitzer

Vo veku nedožitých 91 rokov zomrel Maximilián Kornitzer, bývalý sekretár Stredoslovenského tenisového zväzu. Bol aktívnym rozhodcom, členom výkonného výboru a predsedom ŠTK SsTZ. Česť jeho pamiatke! Posledná rozlúčka s Maximiliánom Kornitzerom bude v pondelok 13. 2. 2017 o 11.00 v krematóriu v Banskej Bystrici – Kremničke.

08. 02. 2017
Tenis doma Více zde