• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Dorastenky TC EMPIRE Trnava získali titul majstra Slovenska

Dorastenky TC EMPIRE Trnava v zložení Adriána Šenkárová, Kiara Petrovická, Timea Pavličková, Nina Stankovská, Tamara Kupková a Lenka Stará sa pod vedením trénerov Martina Durdíka a Reného Hanáka stali na domácej pôde majsterkami Slovenska družstiev.

21. 08. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul M SR v mladších žiačkach získal Slovan Bratislava

Mladšie žiačky TK Slovan Bratislava sa stali majsterkami Slovenska družstiev 2016. Šampionát sa uskutočnil na dvorcoch Kúpeľov Piešťany. Zloženie víťazného tímu: Simona Šurinová, Nina Vargová, Emma Tóthová, Zina Stanová, kapitán Igor Klikáč.

 

21. 08. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Deti deťom s Nadáciou Jána Korca

TK TENNis FUN Banská Bystrica usporiadal turnaj staršieho žiactva triedy B pod názvom DETI DEŤOM S NADÁCIOU JÁNA KORCA.  O 7. ročníku podujatia, na ktorom štartovalo 62 detí, pre našu stránku napísal Ivan Uram, organizátor turnaja. Uviedlo, že najväčšie poďakovanie patrí Nadácii Jána Korca, ktorá toto podujatie finančne podporuje od jeho vzniku, ale aj firme FOBOS ADVERTISING za krásne diplomy a tričká.

28. 07. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Rybáriková je už po operácii zápästia

Magdaléna Rybáriková si nezahrá niekoľko mesiacov po tom, čo absolvovala operáciu ľavého zápästia.,,Ahojte všetci, po dosť ťažkom roku, hraní turnajov s veľkou bolesťou, som sa rozhodla podstúpiť operáciu ľavého zápästia. Doktor Verstreken je presvedčený, že problém v zápästí bude v poriadku o pár mesiacov. Verím, že všetko dobre dopadne," napísala na svojom oficiálnom profile na facebooku. (tasr)

28. 07. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Martin - 10. Slovák v TOP 100

Bezmála päť rokov čakal slovenský mužský tenis na ďalšieho hráča svetovej stovky, v poradí desiateho od zavedenia rebríčka. Od 25. júla 2016 je ním v aktuálnej pozícii slovenskej dvojky Andrej Martin. Jeho predchodca v TOP 100 bol Martin Kližan, ktorý sa do stovky prvý raz prebojoval 12. septembra 2011.

25. 07. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Win Cup 2016 v Martine vyhral Šuran

Win Cup 2016, turnaj starších žiakov v Martine, vyhral Tomáš Šuran (TK Nová Dubnica) po finálovom víťazstve nad Sashom Slovíkom 6:1, 6:1. Vo štvorhre zvíťazili spoločne finalisti dvojhry.

05. 07. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

V Slovenskej Ľupči bude bohaté tenisové leto

Tenisové centrum v Slovenskej Ľupči bude v lete hostiť tri medzinárodné turnaje. Ich organizátorom i riaditeľom je Tibor Lešniak (na snímke vľavo, vedľa neho Matej Stanko), ktorý nás o nich informuje.

29. 06. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Turnajová séria detí do 12 rokov štartuje v Púchove

 Na Slovensku sa uskutoční séria turnajov detí do 12 rokov. Prvé podujatie z celkovo piatich bude od 21. do 24. júna v Púchove. Talentovaní žiaci a žiačky budú mať šancu získať nielen finančné prémie, ale súťažia aj o týždenný zájazd do slávnej akadémie Chris Evertovej na Floride. Viac...

20. 06. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC vo fotkách

Na štyroch miestach sa hrajú cez víkend zápasy oblastného kola Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP 2016 v tenise detí do 10 rokov. Dianie v jednotlivých dejiskách vám priblížime vo fotografiách. 

11. 06. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Minárik a Stará majstrami SR

Krištof Minárik (TK Jednotka) a Lenka Stará (TC Empire Trnava) získali na letných majstrovstvách Slovenska v areáli TC Empire Trnava tituly majstrov Slovenska v mladšom doraste. Štvorhru vyhrali Tomáš Baláži, Martin Dobrý (Tenkur Trenčín/Inter Bratislava) a domáci pár Lenka Stará, Kiara Petrovická.  

10. 06. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Na M SR staršieho žiactva tituly pre Kaťucha a Stankovskú

 Jakub Kaťuch (TK Mladosť Košice) získal titul majstra Slovenska v kategórii staršieho žiactva. Vo finále jeho súper Lukáš Palovič (TA Prešov) v druhom sete vzdal. Finalisti spoločne zvíťazili vo finále štvorhry. V súťaži starších žiačok vo dvojhre vyhrala Nina Stankovská (TC EMPIRE Trnava), ktorá vo finále zdolala Saru Suchánkovú (Slovan BA) 6:1, 6:1. Titul vo štvorhre získali Nina Stankovská, Barbora Kmošková z TC EMPIRE Trnava. Letné M SR usporiadal TK Kúpele Piešťany.

03. 06. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Zlato pre Turzáka a Starú

Dvojhru chlapcov na letných M SR dorastencov vyhral v Žiline Róbert Turzák Z TK V. Tatry, ktorý vo finále zdolal Davida Jurasa (Slávia Agrofert BA). Titul medzi dorastenkami vybojovala Lenka Stará z TC Empire Trnava po výhre nad staršou žiačkou Romanou Čisovskou z TK V. Tatry. Štvorhru vyhrali Róbert Turzák, Martin Fekiač (TK Vysoké Tatry) a Lenka Stará, Timea Pavlíčková (TC Empire).

 

 

27. 05. 2016
Tenis doma Více zde