• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Jakub Kaťuch s dvoma titulmi medzi staršími žiakmi

 Titul halového majstra Slovenska starších žiakov na dvorcoch TK Agrofert STU v Bratislave vybojoval Jakub Kaťuch (TK Mladosť Košice) po finálovej výhre nad Lukášom Palovičom (TA Prešov) 4:6, 6:3, 6:1. Kaťuch s Palovičom vyhrali spoločne štvorhru.

12. 01. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Prezident STZ k Novému roku

 Vážení športoví priatelia, dovoľte mi, aby som vám na prahu Nového roka 2016 poprial pevné zdravie, pohodu v osobnom živote i veľa potešenia pri športe. Nastávajúci rok je bohatý na športové udalosti, v tenise k tradičným vrcholným podujatiam pribudne i olympijský turnaj v Riu de Janeiro. Istotu štartu v olympijskom turnaji má zatiaľ A. K. Schmiedlová, ktorá má za sebou vynikajúci rok, v ktorom sa výrazne zlepšila herne i vo svetovom rebríčku. Veríme, že k nej pribudnú ďalší reprezentanti a Slovensko bude môcť na OH obsadiť všetky tenisové disciplíny. Rozhodujúce budú výsledky na turnajoch v prvej tretine roka, keďže štartová listina sa uzavrie po grandslamovom turnaji v Paríži.

31. 12. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

V Senci Klein ako jednotka

Lukáš Klein, člen NTC, figuruje ako najvyššie nasadený hráč na najvýznamnejšom halovom juniorskom turnaji na Slovensku – Slovak Junior Indoor, ktorého 23. ročník sa začína 4. januára 2016 v TP Hotel Družba v Senci pri Slnečných jazerách.

30. 12. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Štart tenisových krúžkov

Na školách ožívajú tenisové krúžky. Je to ďalší krok v iniciatíve Slovenského tenisového zväzu ešte viac podporiť projekt Tenis do škôl, ktorý zväz spustil v roku 2009. O krúžkoch sme sa rozprávali s ich koordinátorom na pôde STZ Rudolfom Horváthom.

02. 12. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Aj Hrbatý do Siene slávy

Na sobotňajšom celoslovenskom zasadnutí Rady STZ vyzdvihol Tibor Macko, prezident STZ, na úvod svojej správy o činnosti významné schválenie Zákona o športe Národnou radou SR spred niekoľkých dní. ,,Veľkú iniciatívu pred prijatím zákona vyvinul aj Slovenský tenisový zväz,“ akcentoval Macko s poďakovaním Igorovi Moškovi, generálnemu sekretárovi STZ.

28. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Výberový turnaj dvanásťročných v Banskej Bystrici

Tenisový turnaj pre vybraných najlepších slovenských chlapcov a dievčatá do 12 rokov  "TC BASELINE V.I.P." usporiadali cez víkend V BASELINE SPORT ARENE v Banskej Bystrici. Napísal nám o ňom Radovan Sloboda, predseda klubu.

23. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Vyhrali Kližan a Schmiedlová

V 22. ročníku ankety Slovenského tenistového zväzu, ktorej výsledky slávnostne vyhlásili v piatok večer v NTC, získali v hlavných kategóriách prvenstvo Martin Kližan a Karolína Schmiedlová. Pre Kližana je to v poradí štvrté víťazstvo v ankete, 21-ročná Košičanka Schmiedlová vyhrala prvý raz. Hráčka NTC získala suverénne prvenstvo aj v internetovom hlasovaní o najpopulárnejšieho slovenského tenistu.

20. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Simon trénerom Gombosa

Ladislav Simon (na obr.), ktorého spolupráca s Čechom Jiřím Veselým sa skončila pred niekoľkými dňami, sa vracia do NTC. V novej sezóne bude trénerom Norberta Gombosa. Simon prostredie centra aj budúceho zverenca dôverne pozná.

20. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Tenisové gala v NTC

V Národnom tenisovom centre dnes večer slávnostne vyhlásia výsledky 22. ročníka ankety STZ Tenista roka 2015. Gala večer bude príležitosťou obzrieť sa späť za ďalším úspešným rokom slovenského tenisu a jeho najlepších reprezentantov.

20. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

ÚSPECH BURN CHALLENGE TOUR 2015

BURN CHALLENGE TOUR 2015 bola absolútnym úspechom. Novú tenisovú raketu Wilson ste si mohli v sobotu bezplatne vyskúšať v areáli FORTUNA IS, s.r.o, Šafárikova 28, 917 08 Trnava.

16. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Konečne je to tu!

BURN CHALLENGE TOUR 2015 je už v Trnave. Najnovší model tenisových rakiet značky Wilson môžete teraz otestovať aj v Trnave.
12. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Trofeje do Tatier a B. Bystrice

Jedenásty ročník Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Tipos opäť ukázal, koľko talentovaných tenistov je medzi deťmi do 10 rokov. V NTC sa v najlepšom svetle ukázali dievčatá TC Dixon Tenisia Banská Bystrica a chlapci TK Vysoké Tatry. Víťazné družstvá odchádzali z NTC s trofejami, ktoré im budú pripomínať prvý veľký tímový úspech. Ocenenia získali aj jednotlivci v hodnotení najbojovnejších hráčov. Všetci traja vyhrali po 50 gemov: Michal Sabol (TŠP - tenisová škola Petržalka), Bence Tóth (Mladosť Košice) a Sára Šarinová (TA Prešov). Pozrite si galériu najlepších na fotografiách Dušana Barbuša.

05. 10. 2015
Tenis doma Více zde