• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

V Topoľčanoch vyhrali Králik a Kyseľová

Počas uplynulého víkendu bojovalo na kurtoch Tennis Clubu Topoľčany 18 chlapcov a 26 dievčat na turnaji detí do 10 rokov. Víťazmi sa stali Jakub Králik a Nina Kyseľová. 

08. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Čisovská a Minárik majstrami SR staršieho žiactva

 Letné majstrovstvá SR staršieho žiactva patria skôr k výnimkám, kde turnaj zahajujú dievčatá. Vzhľadom na príjemné počasie sa poradie zápasov v dennom programe po dvoch dňoch vyrovnalo a 11-dvorcový areál TK Kúpele Piešťany poskytoval potom dostatok priestoru, aby súťaže prebiehali súbežne. V súťažiach nastúpili všetci nominovaní hráči (48 + 48), početne boli obsadené aj deblové pavúky (21 + 24). Na snímkach všetci víťazi.

06. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstri: Michalík a Suchánková

 Majstrami SR v kategórii mladšieho žiactva na dvorcoch TK Kúpele Piešťany sa stali Radovan Michalík (TK Mladosť Košice) a Sara Suchánková (Slovan Bratislava). Obaja vyhrali nielen dvojhry, ale aj štvorhry, v ktorých vytvorili páry so svojimi finálovými súpermi.

30. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Behúň a Stará s titulmi zo Žiliny

 Majstrami Slovenska v kategórii staršieho dorastu sa stali Jakub Behúň a Lenka Stará (obaja TC EMPIRE Trnava). Šampionát sa uskutočnil od 25. 5. 2015 na dvorcoch TK Žilina. Na turnaji sa zúčastnili najlepší dorastenci a dorastenky SR, okrem reprezentantov hrajúcich v tomto termíne juniorku na Roland Garros. 

29. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Turnaj detí – Slávia Cup v Trnave

Cez víkend sa uskutočnil v tenisovom klube OZ Slávia Trnava už v tradičnom májovom termíne jeden z prvých jarných turnajov detí do 10 rokov. Štartovalo na ňom 23 chlapcov a 35 dievčat, zápasy prebiehali na 6 dvorcoch, počasie nám prialo, takže sa celkovo odohralo 118 zápasov, resp.setov do 6 alebo do 4 gemov v siedmich súťažiach.

21. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

O práci TA Prešov

TA Prešov pracuje od roku 2005 ako občianske združenie. V súčasnosti sa na tréningovom procese zúčastňuje viac ako 40 hráčov a hráčok. Rozdelení sú do tréningových skupín podľa výkonnosti a vekovej kategórie. Podľa tohto rozdelenia sa zúčastňujú na procese v individuálnych alebo skupinových tréningoch. O práci TA Prešov píše Jozef Maras st., predseda občianskeho združenia TA Prešov. Čítajte v časti METODIKA A TRÉNERI tu

06. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Tituly z extraligy pre TC EMPIRE

TC EMPIRE Trnava obhájil oba extraligové tituly. Ženy na domácich dvorcoch zvíťazili nad TK Nitra 4:1 a muži v dramatickom stretnutí, keď rozhodovala posledná štvorhra, zdolali v Bratislave TK Slávia Agrofert STU 4:3.

01. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Extraliga: nováčik do semifinále

V tenisovej extralige žien zdolal v Piešťanoch nováčik súťaže HTC Hlohovec TK Kúpele 4:3 a postúpil do semifinále, v ktorom v stredu 29. apríla nastúpia Hlohovčanky u obhajcu titulu TC EMPIRE Trnava (HTC sa vzdalo domáceho prostredia). Druhú semifinálovú dvojicu tvoria TK Nitra – TK Slovan Bratislava. Semifinále extraligy mužov: TK F1 Poprad - TK Slávia Agrofert STU Bratislava, TC Empire Trnava - TK Kúpele Piešťany. Viac info

27. 04. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Kapitáni o ambíciách

Muži TC EMPIRE Trnava privítajú v pondelok 27. apríla v prvom kole extraligy TK Nová Generácia Nové Mesto nad Váhom, ženy TC EMPIRE hostia TK Slávia Agrofert STU Bratislava. Oba trnavské tímy obhajujú titul.

26. 04. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

EMPIRE obhajuje dupľu

Najvyššia slovenská tenisová súťaž družstiev vstúpi v pondelok 27. apríla do tretieho desaťročia svojej existencie. Vlani získali v jubilejnom 20. ročníku extraligy po prvý raz v histórii oba tituly muži a ženy TC EMPIRE Trnava. Nováčikmi 21. ročníka súťaže sú muži TK Love 4 Tennis a ženy HTC Hlohovec.

21. 04. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

V Piešťanoch hrajú juniori o 37. titul

Piešťanský Slovakia Cup juniorov do 18 rokov, turnaj ITF Grade 2, napíše v tomto týždni svoju 37. kapitolu. Najvyššie nasadenými hráčmi sú najlepší slovenský junior Alex Molčan (25. ITF) a Češka Miriam Kolodziejová (17.). Z kvalifikácie do hlavných turnajov z domácich postúpili Michal Selecký a Barbora Palcátová.

21. 04. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

V Topoľčanoch najlepšia Jašková

Minulý víkend sa konal v Topoľčanoch turnaj mladších žiačok A, o ktorom nám napísala Marcela Mokrá. Pri účasti najlepších žiačok v tejto kategórii si súverénne počínala prvá nasadená Anika Jašková (TK Slovan Bratislava, na snímke vpravo). Vo finále zvíťazila nad Inez Máriou Kotlíkovou z TK Agrofert STU Bratislava. V semifinále boli Lucia Pinková a Nina Danišová. V sobotu prišla hráčky pozrieť aj víťazka juniorky Australian Open Tereza Mihalíková. Hráčkam rozdala množstvo autogramov a spoločne sa odfotili.

12. 03. 2015
Tenis doma Více zde