• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Lapšanský a Krajmer víťazmi LMR dorastu na západnom Slovensku

Alex Lapšanský (TK Kúpele Piešťany) získal titul vo dvojhre na letných regionálnych majstrovstvách dorastencov na západnom Slovensku. Vo finále si hladko poradil s Patrikom Hulínom (TC EMPIRE Trnava), ktorého zdolal 6:0, 6:0. Štvorhru ovládli Pavol Bíly (TC EMPIRE Trnava) s Tomášom Talajkom (TK Kúpele Piešťany). Tí zdolali Hulína s Alešom Michalicom (ŠK Blava 1928 J. Bohunice) 6:4, 6:2.

17. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Paluga víťazom LMR mladších žiakov na strednom Slovensku

Richard Paluga (TK Žilina) sa stal víťazom letných majstrovstiev regiónu mladších žiakov na strednom Slovensku. Vo finále dvojhry si na dvorcoch v Ružomberku poradil s Ľubošom Húsenicom (Šport Park Lúčky), ktorého zdolal 6:1, 5:7, 6:1. Paluga spolu s Michalom Ondikom (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica) získali titul vo štvorhre, v deblovom finále zdolali pár Martin Čellár (Šport Park Lúčky), Lukáš Herman (TK ZZO Čadca) 6:2, 6:7(5), 10-3.

17. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Halahija a Pirohová víťazmi LMR dorastu v Bratislave

Nathan André Halahija (TK Jednotka Bratislava) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na letných regionálnych majstrovstvách dorastencov v Bratislave. V singlovom finále na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava zvíťazil nad Matejom Liptákom (TK Slovan Bratislava) 6:1, 6:0. Vo štvorhre nastupoval po boku klubového spoluhráča Samuela Alexandra Krajčíra, s ktorým zvíťazili v súboji o titul nad Šimonom Jeníkom s Martinom Srpoňom (obaja TK Petržalka) 4:1, 4:1.

16. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Nipča a Ščibranová víťazmi LMR mladšieho žiactva v Bratislave

Leonard Nipča (JH Tenis Akadémia Bratislava) sa stal víťazom letných majstrovstiev regiónu mladších žiakov v Bratislave. Vo finále dvojhry si na dvorcoch v Dunajskej Lužnej poradil s Matteom Sansonom (TK Slávia STU Bratislava, ktorého zdolal 6:2, 6:2. Obaja singloví finalisti spolu získali titul vo štvorhre. Ich fináloví súperi Milan Gál s Andrejom Adamovićom (obaja TK Petržalka) na zápas nenastúpili.

16. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Margočová s dvomi titulmi z LMR dorasteniek na strednom Slovensku

Lara Margočová (TK TENNis FUN Banská Bystrica) získala titul vo dvojhre i štvorhre na letných regionálnych majstrovstvách dorasteniek na strednom Slovensku. V singlovom finále na dvorcoch TK Žilina si vo vyrovnanom zápase poradila s Dominikou Petríkovou (TC BASELINE Banská Bystrica) 5:7, 6:1, 6:4. Spolu s Alexandrou Zapletalovou (Lieskovský tenisový klub-LTC) získala Margočová titul v debli po víťazstve nad párom Barbora Šašková (TK Tvrdošín), Emma Karasová (Šport Park Lúčky) 6:2, 6:4.

16. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medveď víťazom LMR dorastencov na strednom Slovensku

Jakub Medveď (Lieskovský tenisový klub-LTC) získal titul vo dvojhre i štvorhre na letných regionálnych majstrovstvách dorastencov na strednom Slovensku. Vo finále dvojhry si na dvoroch OZ ŠK Odema Púchov poradil s Andrejom Kompišom (TK Žilina), ktorého zdolal 6:1, 6:3. Vo štvorhre po boku klubového spoluhráča Samuela Melagu zvíťazili nad Matejom Markovičom (TK Žilina) so Simonom Bognárom (TK Baník Prievidza) hladko 6:1, 6:2.

15. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Adamča a Masaryková víťazmi LMR mladšieho žiactva na západe

Martin Adamča (TK ESO Piešťany) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na letných regionálnych majstrovstvách mladších žiakov na západe. Na dvorcoch TC Topoľčany si vo finále hladko poradil s Júliusom Danišom (TK Ratufa Levice) 6:1, 6:0. Adamča sa z prvenstva tešil aj vo štvorhre spolu s domácim hráčom Igorom Malinkom (TC Topoľčany). Vo finále zdolali Ľubomíra Tomašoviča (TC EMPIRE Trnava) so Samuelom Zubercom (No Worry Galanta) 6:3, 6:0.

15. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Schmiedlová sa v Trnave lúči

Anna Karolína Schmiedlová nepostúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W100 v Trnave. Najvyššie nasadená hráčka nestačila v druhom kole na talentovanú českú tenistku Luciu Havlíčkovú a podľahla jej 5:7, 2:6 za 95 minút. Slovensko tak prišlo na podujatí s dotáciou 100 000 USD aj o posledné želiezko v singli.

11. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Šramková v Trnave končí v singli aj debli

Rebecca Šramková sa s turnajom ITF WTT W100 v Trnave rozlúčila v dvojhre i štvorhre. V úvodnom singlovom kole nastúpila proti Ukrajinke Katarine Zavackej, ktorej podľahla 2:6, 2:6 za 83 minút. Zverenke Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza sa nedarilo podľa predstáv ani vo štvorhre. S Ruskou Sofiou Lansereovou prehrali s najvyššie nasadeným brazílsko-bieloruským párom Ingrid Gamarrová Martinsová, Irina Šimanovičová 4:6, 2:6.

FOTO: Instagram Rebeccy Šramkovej

10. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Schmiedlová ďalej, Zelníčková nie

Anna Karolína Schmiedlová (na snímke) postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W100 v Trnave. Najvyššie nasadená hráčka zvíťazila v úvodnom zápase nad držiteľkou voľnej karty Elou Pláteníkovou 6:0, 6:1 za necelú hodinu. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza si v ďalšom kole zmeria sily s talentovanou mladou Češkou Luciou Havlíčkovou.

10. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Kučová v Trnave zdolala Balus

Kristína Kučová (na snímke) sa prebojovala do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W100 v Trnave. V slovenskom derby zápase úvodného kola si poradila s lucky-loserkou Irinou Balus, ktorú zdolala 6:4, 7:6(3) za 108 minút. Tridsaťdvaročná držiteľka voľnej karty si v ďalšom kole zmeria sily s víťazkou belgicko-švajčiarskeho súboja medzi siedmou nasadenou Yaninou Wickmayerovou a kvalifikantkou Conny Perrinovou.

FOTO: empireslovakopen/Milan Hutera

10. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Emotívna rozlúčka Zuzany Kučovej

Zuzana Feltsan Kučová zažila v Trnave emotívnu rozlúčku s profesionálnou kariérou. So sestrou Kristínou v prvom kole štvorhry na turnaji ITF odvrátili sedem mečbalov, no napokon prehrali s česko-slovenským tandemom Barbora Palicová, Radka Zelníčková 4:6, 7:6(4), 5-10. Po skončení duelu ju Kristína prekvapila tortou so sviečkami v tvare čísla 101 symbolizujúceho singlové maximum Zuzany vo svetovom rebríčku WTA.

09. 05. 2023
Tenis doma Více zde