• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Halovými majstrami SR Tóthová a Privara

Tituly halových majstrov Slovenska v kategórii starších žiakov získali Emma Tóthová (TK LOVE 4 tennis) a Peter Benjamín Privara (TK Slovan Bratislava). Šampionáty sa uskutočnili v halách Slovana Bratislava a Slávie STU Bratislava. Foto: Dušan Barbuš

09. 01. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

V bratislavských halách odštartovali boje o zimné tituly

Úvod roka patrí v domácom tenise halovým majstrovstvám Slovenska. Ako prví začínajú chlapci a dievčatá v kategórii staršieho žiactva. Oba turnaje sú v Bratislave na dvorcoch Slovana a Slávie STU. Šampionáty vyvrcholia v utorok. Aktéri na snímkach nášho fotografa Dušana Barbuša.

07. 01. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

NTC tím pre rok 2018

NTC tím bude tvoriť v roku 2018 celkom 14 hráčov - 8 v mužskej zložke a 6 v ženskej. O ich výkonnostný rast sa bude starať 10 tenisových trénerov a 2 kondiční. Novými členmi NTC tímu sú 17-ročný Humenčan Samuel Puškár, člen Slovana Bratislava a 16-ročná Košičanka Katarína Kužmová. Novým trénerom v NTC je Peter Hrunčák.

07. 12. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Dajte svoj hlas Magde

V internetovom hlasovaní tenisových fanúšikov na stránke stz.sk o najpopulárnejšieho hráča/hráčku na Slovensku v tomto roku zvíťazila Magdaléna Rybáriková. Jej priaznivci jej môžu pomôcť aj v hlasovaní o najpopulárnejšieho športovca Slovenska. HlasujteTU!

07. 12. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Naberanie kondície v Tatrách

Hráči NTC začínajú prípravu na novú sezónu už tradične každoročne vo Vysokých Tatrách. Kondičné sústredenie aj tohto roku vedú otec a syn Ladislav a David Olaszovci, tréneri NTC. Jeho centrom je hotel FIS, v ktorom tenisti bývajú a využívajú aj posilňovňu. Na tatranské sústredenie hneď nadväzuje herné už na domácich dvorcoch v NTC.

05. 12. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Štrnásťroční v NTC

Tenisti do 14 rokov ukončili v Národnom tenisovom centre reprezentačné sústredenie, ktoré mali v minulých dňoch pod vedením tenisových trénerov Rastislava Nakládala, Daniela Čálika, Rudolfa Horvátha a kondičného Rudolfa Páteka.

30. 11. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

PTD 2017 vo videu

Keď si kliknete na toto video, podelíte sa s nami o zážitky z tohtoročného Peugeot Tennis Day. Každoročné stretnutie športových fanúšikov pod strechou Národného tenisového centra sme zaznamenali, pekné okamihy postrihali a vzniklo z toho príjemné spomienkové video, v ktorom sa mnohí, čo v októbri prišli do NTC, môžu nájsť.

23. 11. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Anketu vyhrali prvý raz

Tenistami roka 2017 sa na Slovensku stali Magdaléna Rybáriková a Norbert Gombos.  Anketu SLovenského tenisového zväzu, ktorej 24. ročník slávnostne vyhlásili v utorok v Národnom tenisovom centre, vyhrali po prvý raz. Magdaléna Rybáriková je aj víťazka ankety o najpopulárnejšieho tenistu v internetovom hlasovaní takmer tisícky fanúšikov. Galavečer tenisu sa niesol aj v znamení rozlúčky s kariérou Daniely Hantuchovej a veľký potlesk sprevádzal uvedenie  Dominika Hrbatého a Henriety Nagyovej do Siene slávy slovenského tenisu.

22. 11. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Ocenení za rozvoj tenisu

Slávnostné vyhlásenie ankety Tenista roka 2017 bolo aj dobrou príležitosťou oceniť dlhoročných činovníkov tenisu. Takto si z rúk prezidenta STZ Tibora Macka prevzali ocenenia za rozvoj tenisu Ing. Anton Dragun z Košíc, Ivan Zelenák z klubu Draci Matúškovi, Mária Kováčová zo Slávie STU Bratislava. Z ocenených chýbala len známa rozhodkyňa Jarmila Kováčová.
 

 

21. 11. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Najlepší tenisti spolu

Príjemný večer, počas ktorého v NTC zneli piesne v podaní Celeste Buckingham, zakončili laureáti 24. ročníka ankety STZ Tenista roka 2017 spoločným fotografovaním. Z víťazov 7 kategórií chýbala pre štart na turnaji iba Romana Čisovská, ktorú po tretí raz vyhlásili za Talent roka. Pozrite si defilé hviezd slovenského tenisu minulosti, súčasnosti a veríme, že aj budúcnosti. Foto: Dušan Barbuš

21. 11. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Hrbatý a Nagyová v sieni slávy

Sieň slávy slovenského tenisu má už 25 členov. Pribudli do nej dve výrazné osobnosti - Dominik Hrbatý a Henrieta Nagyová, za ktorou na pódium prišla jej 4-ročná dcéra i partner. Takmer štyristo hostí galavečera slovenského tenisu tlieskalo dvom skvelým profesionálom a dlhoročným reprezentantom. 

21. 11. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Hantuchovej rozlúčka s fanúšikmi

Na turnajoch WTA i na grandslamoch uspela proti nej iba jediný raz a aj to vďaka skreču. Pri rozlúčke s aktívnou kariérou sa dočkala prvého víťazstva. Slovenská tenistka Daniela Hantuchová v rámci 10. ročníka exhibície Tennis Champions zdolala Belgičanku Kim Clijstersovú v tajbrejku. Ten prišiel v bratislavskom NTC na rad za stavu 5:5. Po premenenom mečbale sa Hantuchová so svojou najlepšou kamarátkou na okruhu objala a premohli ju silné emócie.

15. 11. 2017
Tenis doma Více zde