• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Výberový turnaj dvanásťročných v Banskej Bystrici

Tenisový turnaj pre vybraných najlepších slovenských chlapcov a dievčatá do 12 rokov  "TC BASELINE V.I.P." usporiadali cez víkend V BASELINE SPORT ARENE v Banskej Bystrici. Napísal nám o ňom Radovan Sloboda, predseda klubu.

23. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Vyhrali Kližan a Schmiedlová

V 22. ročníku ankety Slovenského tenistového zväzu, ktorej výsledky slávnostne vyhlásili v piatok večer v NTC, získali v hlavných kategóriách prvenstvo Martin Kližan a Karolína Schmiedlová. Pre Kližana je to v poradí štvrté víťazstvo v ankete, 21-ročná Košičanka Schmiedlová vyhrala prvý raz. Hráčka NTC získala suverénne prvenstvo aj v internetovom hlasovaní o najpopulárnejšieho slovenského tenistu.

20. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Simon trénerom Gombosa

Ladislav Simon (na obr.), ktorého spolupráca s Čechom Jiřím Veselým sa skončila pred niekoľkými dňami, sa vracia do NTC. V novej sezóne bude trénerom Norberta Gombosa. Simon prostredie centra aj budúceho zverenca dôverne pozná.

20. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Tenisové gala v NTC

V Národnom tenisovom centre dnes večer slávnostne vyhlásia výsledky 22. ročníka ankety STZ Tenista roka 2015. Gala večer bude príležitosťou obzrieť sa späť za ďalším úspešným rokom slovenského tenisu a jeho najlepších reprezentantov.

20. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

ÚSPECH BURN CHALLENGE TOUR 2015

BURN CHALLENGE TOUR 2015 bola absolútnym úspechom. Novú tenisovú raketu Wilson ste si mohli v sobotu bezplatne vyskúšať v areáli FORTUNA IS, s.r.o, Šafárikova 28, 917 08 Trnava.

16. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Konečne je to tu!

BURN CHALLENGE TOUR 2015 je už v Trnave. Najnovší model tenisových rakiet značky Wilson môžete teraz otestovať aj v Trnave.
12. 11. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Trofeje do Tatier a B. Bystrice

Jedenásty ročník Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Tipos opäť ukázal, koľko talentovaných tenistov je medzi deťmi do 10 rokov. V NTC sa v najlepšom svetle ukázali dievčatá TC Dixon Tenisia Banská Bystrica a chlapci TK Vysoké Tatry. Víťazné družstvá odchádzali z NTC s trofejami, ktoré im budú pripomínať prvý veľký tímový úspech. Ocenenia získali aj jednotlivci v hodnotení najbojovnejších hráčov. Všetci traja vyhrali po 50 gemov: Michal Sabol (TŠP - tenisová škola Petržalka), Bence Tóth (Mladosť Košice) a Sára Šarinová (TA Prešov). Pozrite si galériu najlepších na fotografiách Dušana Barbuša.

05. 10. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Vyhrali Tatry, Dixon obhájil

Víťazmi 11. celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Tipos sa stali v Národnom tenisovom centre chlapci TK Vysoké Tatry a dievčatá TC Dixon Tenisia Banská Bystrica. V tímovej súťaži detí do 10 rokov hralo v prvý októbrový víkend po 12 družstiev chlapcov a dievčat, ktoré postúpili do celoslovenského finále. V tomto roku v súťaži štartovalo 1500 detí.

04. 10. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Zábavný deň s Peugeotom

Sobota v NTC patrila deťom, tenisu a Peugeotu. Dlhoročný partner Slovenského tenisového zväzu, spoločnosť Peugeot, okrem svojich áut, ktoré si mohli záujemcovia vyskúšať, pripravil pod strechou NTC zopár atrakcií. Dominoval im však tenis. Deti si mohli zahrať s hviezdami slovenského tenisu na čele s olympijským víťazom Milošom Mečířom.

03. 10. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC objektívom

V Národnom tenisovom centre pokračujú boje na celoslovenskom finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Tipos. Jedenásty ročník vstupuje do fázy, v ktorej už poznáme semifinálové tímy. Boje pod strechou NTC mapuje svojím objektívom od premiérového ročníka fotograf Dušan Barbuš.

02. 10. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Deti, vitajte v NTC!

Celoslovenské finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP by Tipos napíše cez nadchádzajúci víkend svoju 11. kapitolu. Najlepšie družstvá sa stretávajú v našom reprezentačnom stánku. Deti, vitajte v NTC! Želáme vám štyri dni plné zážitkov,  športovej pohody a víťazstiev. Na celoslovenskom finále v Bratislave 1. - 4. októbra  bude štartovať 108 talentovaných detí z celého Slovenska. Na vyvrcholení súťaže hrá po 12 najlepších družstiev chlapcov a dievčat do 10 rokov. O postup v klubových, oblastných a regionálnych kolách bojovalo tohto roku 1500 detí. Od vzniku sa do projektu zapojilo vyše 16-tisíc detí.

30. 09. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Slovan majstrom Slovenska v kategórii starších žiačok

Tenistky Slovana Bratislava získali pod vedením kapitánky Radky Zrubákovej na dvorcoch TC EMPIRE Trnava titul majsteriek Slovenska družstiev v kategórii starších žiačok. Striebro vybojovalo domáce družstvo Trnavy a bronz Kúpele Piešťany.

09. 09. 2015
Tenis doma Více zde