• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Majstrami Slovenska dorastenci TC Empire Trnava

Družstvo dorastencov TC Empire Trnava sa stalo majstrom Slovenska po finálovom víťazstve nad Lieskovským tenisovým klubom-LTC 4:2. Šampionát sa uskutočnil na dvorcoch Slávie STU v Batislave. Na snímke víťazné trnavské družstvo s kapitánom Petrom Vlkom.

19. 08. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Pozvánka do Lieskovca na M SR v plážovom tenise

Šiesty ročník majstrovstiev SR v plážovom tenise sa uskutoční v dňoch 19.-20.8.2017 v Lieskovci pri Zvolene. Všetci hráči, priaznivci či len zvedavci sú srdečne pozvaní a vítaní v Športovom areáli Hájik (Lieskovský tenisový klub)! Podrobné informácie: http://www.plazovytenis.sk

 

08. 08. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Šramková predčasne ukončila sezónu

Rebecca Šramková predčasne ukončila sezónu pre bližšie nešpecifikované zranenie. Fedcupová reprezentantka prostredníctvom facebooku oznámila, že začiatkom tohto týždňa začne s rehabilitáciou a na kurty by sa mala vrátiť vo februári 2018.

07. 08. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

V Piešťanoch súťažilo na oblastnom kole Západ 32 tímov

Na oblastnom kole Západ, ktorého usporiadateľom bol TK Kúpele Piešťany, súťažilo v Detskom Davis Cupe a Fed Cupe s Nadáciou SPP 14 tímov chlapcov a 18 družstiev dievčat v kategórii do 10 rokov. Snímka je z otvorenia podujatia v Piešťanoch.

12. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Na Dudovej sa uskutočnilo oblastné kolo Detského DC a FC Bratislava

Tenisová škola Petržalka pripravila v areáli na Dudovej oblastné kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP pre Bratislavu. Organizátori nám poslali fotodokumentáciu, z ktorej sme vybrali niekoľko snímok. 

12. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

V Humennom bolo opäť živo

V 1. TC Humenné opäť usporiadali Detský Davis Cupe a Fed Cup s Nadáciou SPP. Z tradičného dejiska sme dostali niekoľko fotografií, ktoré vystihujú atmosféru víkendového oblastného kola VÝCHOD.

12. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

V Prievidzi rekordná účasť

Cez víkend sa na štyroch miestach uskutočnilo oblastné kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP. Z Prievidze, kde TK Baník usporiadal oblastné kolo Stredu, hlásia organizátori rekordnú účasť 42 družstiev. Ako prezrádza snímka z Prievidze, mobily rodičov pri fotení otvorenia boli v maximálnej pohotovosti.

10. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Michalík a Kotlíková s titulmi

Radovan Michalík (TK Mladosť Košice) a Mária Inez Kotlíková (TK Slávia STU Bratislava) získali tituly majstrov Slovenka na letnom šampionáte SR staršieho žiactva. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany získali vo štvorhre zlaté medaily páry Peter Privara, Alfréd Almári (TK Slovan Bratislava/TC EMPIRE Trnava) a Vanda Vargová, Bianca Behúlová (TC EMPIRE Trnava/ TK Slávia SPU Nitra).

09. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazmi Tóthová a Schwarc

Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany boli na letných majstrovstvách Slovenska mladšieho žiactva vo dvojhre najúspešnejší David Schwarc (TC Empire Trnava) a Emma Tóthová (TK Slovan Bratislava), ktorá bola po boku klubovej kolegyne Iriny Balus zlatá aj vo štvorhre. Štvorhru chlapcov vyhrali  Michal Krajčí, Simon Norrman (TK Mladosť Košice/TŠP Petržalka).

02. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

S titulmi Puškár a Stará

Na letných majstrovstvách Slovenska v doraste získali singlové tituly Samuel Puškár (TA Prešov) a Lenka Stará (TC Empire Trnava). Šampionát sa uskutočnil na dvorcoch TK Žilina, kde vo štvorhre dekorovali zlatými medailami dvojice Jakub Kaťuch, Lukáš Palovič (TK Mladosť Košice/TA Prešov) a  Sofia Milatová, Andrea Mayerová (TK Slávia STU BA/TK Slovan Bratislava).

02. 06. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Prihláste sa na Tennis Arena Kids Tour

Tennis Arena Kids Tour 2017 je unikátna séria turnajov, ktoré sú zaradené do oficiálnych termínových listín tenisových zväzov v jednotlivých štátoch (Slovensko, Česko a Rakúsko) a je pre hráčov a hráčky do 12 rokov. Rozsahom, propagáciou a úrovňou cien ide o najväčší a najprestížnejší projekt tohto typu u nás v tjto kategórii. Víťazný tím z daného štátu získa týždenný pobyt v známej Mouratoglou Tennis Academy blízko francúzskeho Nice, v ktorej sa hráči môžu zdokonaľovať pod vedením špičkových trénerov.

26. 05. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Slávia STU vyhrala extraligu

Tenisti TK Slávia STU Bratislava získali zlato v extralige mužov po finálovom víťazstve nad obhajcom titulu TK Empire Trnava 5:2. O titule sa rozhodovalo v Trnave. Bratislavčania vyhrali najvyššiu súťaž naposledy v roku 2013, potom nasledovali tri trnavské prvenstvá. Bronz vybojovalo Matúškovo, z najvyššej súťaže zostupuje TK Nová Generácia.
Na snímke víťazný tím - zľava kapitán František Horváth, Patrik Néma, Filip Horanský, Norbert Gombos, Alex Molčan, Ján Krošlák, Matej Maruščák, dole Ivan Košec, Marek Semjan.

05. 05. 2017
Tenis doma Více zde