• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Semifinalisti extraligy

V pondelok sme spoznali semifinalistov mužskej aj ženskej tenisovej extraligy. Medzi mužmi postúpil ďalej obhajca vlaňajšieho titulu TK Slávia STU Bratislava, ktorý na pôde Lieskovského tenisového klubu-LTC zvíťazil jednoznačne 5:0. Na semifinálový duel pocestuje do Popradu, kde si zmeria sily s domácim MŠK Poprad-Tatry. Druhým semifinalistom z Bratislavy je TK LOVE 4 tennis po víťazstve nad TC BASELINE Banská Bystrica 5:2. Po siedmich rokoch sa v extralige predstavil Dominik Hrbatý. V zápase vo farbách TK Slovan Bratislava ťahal za kratší koniec a jeho klub napokon prehral na kurtoch TC Draci Matúškovo 3:4.

08. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Benčičová zdolala Schmiedlovú

Švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová sa na kurty Slávie STU Bratislava vrátila prvýkrát od svojich deviatich rokov. Na spomienky z detstva nadviazala pondelňajším vystúpením v 1. kole extraligy žien, v ktorom vo farbách Slovana Bratislava zdolala domácu Annu Karolínu Schmiedlovú po dlhom boji 3:6, 6:3, 7:6 (8).

08. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Kužmová v extralige víťazne

Slovenská singlová tenisová jednotka Viktória Kužmová zvládla prvé vystúpenie po minulotýždňovom ukončení spolupráce s trénerom Michalom Mertiňákom. V pondelňajšom 1. kole extraligy žien vybojovala pre Slovan Bratislava bod na kurtoch Slávie STU Bratislava po víťazstve nad menej známou súperkou Timeou Jarúškovou 6:2, 7:5.

08. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Hrbatý si zahral v extralige

Dominik Hrbatý sa v pondelok po siedmich rokoch predstavil v súťažnom zápase. V pondelňajšom dueli 1. kola tenisovej extraligy družstiev nestačil na Argentínčana Gabriela Federica a podľahol mu 6:3, 3:6, 5:7. Bývalý charizmatický slovenský reprezentant ohlásil návrat na kurty iba v jednom zápase. K svojmu klubu TK Slovan Bratislava sa aktívne pripojil na kurtoch TC Draci Matúškovo.

08. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Sedliak a Balus zvíťazili na strednom Slovensku

Šimon Sedliak (Lieskovský tenisový klub –LTC) sa stal víťazom letných regionálnych majstrovstiev Slovenska dorastencov. Na dvorcoch  ŠK Odema Púchov zdolal vo finále klubového spoluhráča Norberta Marošíka. Marošík sa z titulu tešil vo štvorhre. Po boku Pavla Keľa (TA Rimavská Sobota) zdolali pár Martin Gibala, Šimon Sedliak (Lieskovský tenisový klub –LTC). Majstrovstvá dorasteniek na dvorcoch TK Žilina vyhrala Irina Balus (TC BASELINE Banská Bystrica). Vo finále zvíťazila nad Luciou Pinkovou (Lieskovský tenisový klub –LTC). Balus sa z prvenstva tešila aj vo štvorhre, spolu so Salmou Drugdovou (Fresh club Zvolen) zdolali domáci pár Mia Chudejová, Barbora Garguláková.

 

08. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazmi na východe Palovič a Knapová

Víťazmi letných majstrovstiev východoslovenského regiónu v kategórii dorastu sa vo dvojhre stali Lukáš Palovič a Tamara Knapová. Na dvorcoch TA Prešov zdolal domáci hráč Lukáš Palovič Petra Naďa (TK Mladosť Košice) a Tamara Knapová (TC Slávia UPJŠ Košice) domácu hráčku Sáru Šarinovú. Do finále štvorhry chlapcov sa dostali dva páry z klubu TK Mladosť Košice. Úspešnejší boli Radovan Michalik s Petrom Naďom, ktorí zvíťazili nad dvojicou Jakub Kaťuch, Michal Krajčí. Medzi dievčatami si druhý titul vybojovala Tamara Knapová po boku Sandry Lukáčovej (TA Prešov), ktoré zdolali pár Lilly Cvanciger, Miroslava Svatošová (TC Slávia UPJŠ Košice).

 

07. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

V Bratislave Pokorný a Jašková

Na dvorcoch Slávie STU Bratislava sa uskutočnili letné regionálne majstrovstvá Bratislavy v kategórii dorastu, z ktorých nám poslal fotografie riaditeľ podujatia Mário Popovič. Víťazom dvojhry sa stal Lukáš Pokorný (TK LOVE 4 tennis Bratislava), vo finále zdolal klubového spoluhráča Mateja Gálika. Štvorhru vyhral pár Matej Gálik, Dung Em Oliver Dao (TK Slávia STU Bratislava) nad dvojicou Alfréd Almási, Marcus Masarčin (TK LOVE 4 tennis Bratislava). Do finále dvojhry dievčat sa prebojovali dve hráčky klubu TK Slovan Bratislava. Víťazkou sa stala Anika Jašková, ktorá si poradila s Ninou Vargovou. Vargová si chuť napravila vo finále štvorhry. Po boku Nikoly Daubnerovej (TK Sovan Bratislava)  zdolali pár Sandra Mária Kerdíková (TK Jednotka Bratislava), Nelly Vighová (TK Slovan Bratislava). 

07. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Slovenská extraliga 2020

Už dnes sa prvým kolom začína slovenská extraliga mužov a žien, ktorej finále sa uskutoční 12. júna. Prvenstvo obhajujú muži Slávie STU Bratislava. Tí vlani získali už 10. titul v najvyššej súťaži a sú tak najúspešnejším tímom. Medzi ženami sa z prvenstva tešili hráčky TC EMPIRE Trnava, dovedna to bol už ich piaty titul. Najúspešnejším klubom v počte prvenstiev je medzi ženami Slovan Bratislava. V tomto roku zo súťaže nezostúpi žiadne družstvo.

07. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Ferona Slovan Open U14 2020

Druhá nasadená Karolína Krajmer (na snímke) sa prebojovala do finále dvojhry na turnaji TEJT U14 s názvom Ferona Slovan Open 2020. V súboji o titul nestačila na osmičku žrebu Marii Slameníkovú z Česka a podľahla jej 5:7, 2:6. Vo štvorhre tvorila Krajmer spolu s Poľkou Martynou Mackiewiczovou najvyššie nasadený pár. Vo vyrovnanom finále tesne zvíťazili nad domácou dvojicou Lucia Hradecká, Emma Karasová 3:6, 7:6(7), 10-8.

08. 03. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Zelníčková s titulom z EMPIRE Cup U18

Radka Zelníčková získala titul vo dvojhre na juniorskom turnaji ITF s názvom EMPIRE Cup U18. Vo finále zvíťazila nad Češkou Lindou Klimovičovou 6:4, 6:7, 6:4. Zverenka trénera Róberta Gašparetza v trnavskej EMPIRE Tennis Academy získala vďaka finálovému víťazstvu 100 bodov do kombinovaného juniorského rebríčka ITF.

08. 03. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Na Slávii medzi mladšími žiakmi Chren a Farkašová

Na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava sa počas minulého víkendu odohral turnaj kategórie C mladších žiakov. Medzi chlapcami sa z víťazstva tešil domáci hráč Lukáš Chren, ktorý zdolal tímového spoluhráča Martina Srpoňa 6:7(5), 6:0, 6:3. Chren získal titul aj vo štvorhre, po boku Maxyma Ivaška zdolali Samuela Alexandra Krajčíra (TK Jednotka Bratislava) s Martinom Bobošíkom (TC Topoľčany) hladko 6:1, 6:2. Medzi dievčatami sa z titulu radovala  Nikola Farkašová (TA Edmund Pavlík Banská Bytrica) po víťazstve nad Petrou Adamcovou (TA M. Ryšavého Bojnice) 6:0, 6:4. Štvorhru vyhrali Deana Tatierska s Kristínou Kubalovou (TK Sparta Považská Bystrica/TK Žilina) nad Dianou Petrášovou s Petrou Adamcovou (TA M. Ryšavého Bojnice) 6:4, 6:2.

17. 02. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Mladších žiakov na HM SR vyhral Sloboda

Leon Sloboda (TC BASELINE Banská Bystrica) zvíťazil vo finále HM SR mladších žiakov nad Dylanom Bairom (TC EMPIRE Trnava) 6:4, 6:4. Bairovi sa podarilo získať titul vo štvorhre, keď po boku Radovana Kriška (TC BASELINE Banská Bystrica) zvíťazili nad Slobodom s Matúšom Petráškom (TK Žilina) 6:3, 4:6, 10-7.

15. 01. 2020
Tenis doma Více zde