• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Tenisová extraliga: obhajcovia do semifinále

Obaja obhajcovia extraligového prvenstva postúpili do semifinále najvyššej slovenskej súťaže družstiev. Muži Slávie STU Bratislava v pondelňajšom prvom kole zdolali Slovan Bratislava a v stredu v petržalskom areáli privítajú MŠK Poprad - Tatry, ktorý vyhral nad TA Prešov. Do semifinále postúpil aj TC Empire. Trnavčania v stredu privítajú Love 4 tennis. Semifinálové dvojice ženských tímov tvoria  TK Slávia SPU Nitra a obhajca titulu Slovan Bratislava, TC Empire Trnava - Kúpele Piešťany. Foto: Dušan Barbuš

29. 04. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Obhajujú tímy Bratislavy

Muži Slávie STU Bratislava (na obr.) a ženy Slovana Bratislava obhajujú tituly v extralige, ktorá štartuje v pondelok 29. apríla, pokračuje druhým kolom v stredu 1. mája a vyvrcholí stretnutiami o konečné poradie v piatok 3. mája. Ak by muži Slávie prvenstvo obhájili, získali by jubilejný 10. extraligový titul.

26. 04. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

V Prešove turnaj detí do 10 rokov

Tenisová akadémia Prešov usporiadala v minulých dňoch turnaj detí do 10 rokov. Tréner Jozef Maras nám zaslal niekoľko fotografií z podujatia.

23. 04. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

V TC EMPIRE bol Deň otvorených dverí so zápisom do prípravky

Deň otvorených dverí v trnavskom klube spojený so zápisom detí do tenisovej prípravky, sa uskutočnil v areáli TC EMPIRE Trnava v sobotu 13. apríla 2019. Išlo o jedinečnú príležitosť pozrieť si aj úspešný tenisový klub, ktorý sa takto zapojil do projektu Dajte deti na tenis. Deň otvorených dverí, na ktorom organizátori privítali desiatky detí a ich rodičov, trval do desiatej do druhej poobede. Pre návštevníkov bol pripravený bohatý program vrátane detských atrakcií, skákacieho hradu, maľovania na tvár, pohybových hier a ukážok tenisu. „Náš program bol nielen o tréningoch, ale aj o zábave pre všetky deti, možno budúce tenisové nádeje. Radi u nás vždy privítame aj celé rodinky hladné po športe a zábave," hovoril s úsmevom športový riaditeľ klubu Tomáš Boleman. VIDEO

17. 04. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Sústredenie juniorov v Piešťanoch s kondičnými testami

V Piešťanoch sa uskutočnilo od pondelka do stredy tenisové sústredenie juniorov za účasti trénerov Miloslava Mečířa, Rastislava Nakládala, Františka Horvátha, Mareka Hrehorčíka. Na programe boli aj kondičmé testy organizované metodikom zväru Jurajom Nemčekom a kondičným trénerom Rudolfom Pátkom.

17. 04. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Pavel Gula vyhral GRAFOBAL JUNIOR CUP

Pavel Gula (OZ ŠK Odema Púchov) vyhral dorastenecký turnaj triedy C GRAFOBAL JUNIOR CUP na dvorcoch AŠK Skalica. Vo finále zdolal Patrika Palenčára (TK Slávia STU Bratislava) 6:1, 6:2. Gula vyhral aj štvorhru po boku Filipa Semančíka (TK Slovan Bratislava).

20. 03. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

V Petržalke vyhral domáci Max Lörinčík

Max Lörinčík (TŠP) vyhral turnaj detí do 8 rokov, ktorý sa minulý týždeň uskutočnil v športovom areáli TŠP - tenisovej školy Petržalka na Nobelovom námestí 6. Drhý skončil skončil Martin Adamča (TK ESO Piešťany),  tretie miesta obsadili Andrej Adamović (TŠP) a Adam Taha (Tenis – Bedminton klub Dunajská Lužná). Na turnaji sa zúčastnilo 32 chlapcov a dievčat, ktorí vzhľadom na počet detí hrali spolu.

18. 03. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trenčianskych Tepliciach 8 Slovákov vo štvrťfinále

V Trenčianskych Tepliciach na turnaji TEJT U16 School Lobik U16 2019 postúpilo vo dvojhre osem slovenských hráčov do štvrťfinále - 3 chlapci, vrátane najvyššie nasadeného Petra Benjamina Privaru, a 5 dievćat. Výsledky.

14. 03. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Janigovej víťazstvo v Slovenskej Ľupči

Petra Janigová ( OZ ŠK Odema Púchov) vyhrala v Slovenskej Ľupči turnaj starších žiačok triedy B. Vo finále zdolala Katarínu Pavlechovú (LTC Leopoldov) 6:1, 6:2.

12. 03. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Guzoň vyhral turnaj staršieho žiactva na Slávii STU

Samuel Guzoň (TC Empire Trnava) vyhral na dvorcoch Slávie STU v Bratislave turnaj staršieho žiactva triedy B, keď vo finále zdolal Bence Tótha (TKM Betliar) 6:3, 6:2.

12. 03. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Stanovisko STZ k príprave podujatia EYOF 2021

Národné tenisové centrum Košice je spoločným projektom Mesta Košice a Slovenského tenisového zväzu. Oba subjekty sú akcionármi pre tento účel založenej spoločnosti NTC Košice, a.s. NTC ako športovisko má slúžiť aj v rámci organizácie podujatia Európsky olympijský festival mládeže EYOF 2021 na usporiadanie tenisových súťaží a zároveň by bolo možné využiť 2 tréningové haly aj pre organizáciu súťaží v gymnastike a džude.

04. 03. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Cibulková pomôže mladým

Dominika Cibulková spojila svoje meno s bratislavskou tenisovou akadémiou Love4Tennis koncom minulého roka. Od tohtoročného apríla bude mať spolupráca akadémie s najlepšou slovenskou tenistkou histórie veľmi konkrétnu podobu: bývalá svetová štvorka bude na prvom z troch plánovaných  tenisových kempov odovzdávať svoje skúsenosti mladým hráčom.

28. 02. 2019
Tenis doma Více zde