• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Vo štvrtok tenisové gala v NTC

Vo štvrtok 22. novembra vyhlási Slovenský tenisový zväz v rámci slávnostného galavečera výsledky 25. ročníka ankety Tenista roka 2018. V NTC sa stretne do 400 pozvaných hostí, ktorí zatlieskajú najlepším v 7 kategóriách. Ocenenie si už tradične prevezmú najlepší muž, žena, junior, juniorka, talent roka, tím roka a najpopulárnejšia tenistka alebo tenista podľa hlasovania fanúšikov. Do Siene slávy slovenského tenisu uvedú ďalšie dve výrazné osobnosti Janette Husárovú a Jána Krošlák.

20. 11. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Hrbatý trénuje s mladými

Sústredenie juniorských reprezentantov (15 a 16-roční) pod vedením daviscupového kapitána Slovenska Dominika Hrbatého v spolupráci s kondičným trénerom Davidom Olaszom a trénerom Rudolfom Horváthom sa prehuplo do druhej polovice. Začalo sa v nedeľu testami v bratislavskom zariadení Health & Performance a pokračovalo v NTC. V piatok reprezentanti končia a dostanú od Hrbatého vysvedčenie v podobe podrobného vyhodnotenia. Prinášame fotografie Dušana Barbuša a z Hrbatého facebooku.

 

14. 11. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Pevné zdravie, jubilant Július Bacsó!

Príjemným bodom odštartovalo piatkové zasadnutie výkonného výboru STZ. Prezident zväzu Tibor Macko ho otvoril vinšom jubilantovi. Desiateho októbra 2018 sa dožil Doc. Ing. Július Bacsó, CSc., dlhoročný športovec a funkcionár v tenisovom hnutí 75. narodenín. Tenisová rodina mu želá pevné zdravie do ďalších rokov!
 

19. 10. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Prvenstvá do B. Bystrice a Trnavy

V celoslovenskom finále 14. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP zvíťazili v NTC chlapci TC BASELINE Banská Bystrica a dievčatá TC EMPIRE Trnava B. Po prvý raz na tomto podujatí udelili trom družstvám  Ceny fair play SOV. Získali ich dievčatá Slovana Bratislava A a Mladosti Košice a chlapci TK Banská Bystrica.

07. 10. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Hviezdy na jednom pódiu

Deti sa vždy tešia na tenisové hviezdy. Na piatom ročníku Peugeot Tennis Day podpisovali svoje fotografie Igor Zelenay, Jozef Kovalík, Norbert Gombos - všetko členovia daviscupového tímu, Karol Kučera a Ján Krošlák, bývalí vynikajúci hráči, dnes už tréneri, bývalá svetová desiatka Karina Cíleková Habšudová, semifinalistka Wimbledonu 2017 Magdaléna Rybáriková, Viktória Kužmová, Karolína Schmiedlová a Rebecca Šramková - všetko fedcupové reprezentantky. Foto Dušan Barbuš

06. 10. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Začal sa Peugeot Tennis Day

Defilé tenisových hviezd otvorilo v NTC piaty ročník Peugeot Tennis Day. Na pódiu patril prím Magdaléne Rybárikovej. Tenisoví kolegovia jej dali hobla k tridsiatke, ktorú oslávila tento týždeň. Nasledovala tradičná autogramiáda a tenis hviezd s deťmi.

06. 10. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

V NTC to žije detským tenisom

V NTC to vždy v prvý októbrový víkend žije detským tenisom. Štrnásty ročník Detského Davis Cupu a Fed Cupu v sobotu vstúpi do druhej polovice. Doobeda ešte Peugeot Tennis Day so svojimi atrakciami a s autogramiádou hviezd, poobede už pokračovanie bojov. Foto Dušan Barbuš

06. 10. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Pripraviť sa! Pozor! Začíname!

Štrnáste celoslovenské finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP vo štvrtok štartuje. Už niekoľko hodín pred prvými zápasmi testovali účastníci z celého Slovenska dvorce v NTC. Po 12 najlepších družstiev dievčat a chlapcov do 10 rokov bude do nedele bojovať o medaily a trofeje. O postup v tomto roku hralo v klubových, oblastných a regionálnych kolách 1500 detí. Od vzniku sa do projektu zapojilo 20-tisíc detí. Po prvý raz v rámci 14. ročníka celoslovenského finále budú mladí tenisti bojovať aj o Cenu fair play Slovenského olympijského výboru, ktorú dostanú tri družstvá. Foto Dušan Barbuš

04. 10. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Peugeot Tennis Day láka

Súčasťou 14. ročníka celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP (4. – 7. októbra)  je jubilejný 5. ročník Peugeot Tennis Day (PTD). Pod strechou NTC nás čaká v sobotu 6. októbra 2018  deň plný zábavy a príjemných stretnutí s najväčšími hviezdami slovenského tenisu. Viac o programe...

04. 10. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Sladká pätnástka NTC

Čas letí neúprosne. Presne pred 15 rokmi bola z príležitosti daviscupového stretnutia Slovensko – USA inaugurácia Národného tenisového centra, kde sa súboj play off o svetovú skupinu uskutočnil. Milan Kadlec z dispečingu NTC hovorí - ,,ako by to bolo včera...“ a v ruke drží tortu, ktorú pre osadenstvo NTC a STZ upiekla jeho manželka. Milan vylovil dokonca tričko s plagátom pamätného stretnutia, na ktorom je Dominik Hrbatý, Karol Kučera, Andy Roddick a James Blake. Toho v tíme hostí nahradil Mardy Fish, kvarteto USA doplnili bratia Bryanovci a hostia vyhrali 3:2. Bolo to 19. - 21. septembra 2003. A my sme si v stredu 19. septembra 2018 pripomenuli pätnásťročné jubileum sladkou čokoládovou tortou.

19. 09. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Seniori ŠK Slávia Filozof Bratislava s majstrovským titulom

Majstrovstvá Slovenska družstiev seniorov 35+ vyhrala na dvorcoch TK Kúpele Piešťany Slávia Filozof Bratislava. Vo finále zdolala VIVA Šport Hodruša Hámre 4:0, keď body víťaza získali Marián Hatiar, Michal Mertiňák, Viktor Bruthans a Tomáš Janči.

11. 09. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Regionálne kolá Detského DC a FC s Nadáciou SPP

Cez víkend sa uskutočnili regionálne kolá Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP. Hralo sa na štyroch miestach, z ktorých prinášame fotografie.

 

08. 09. 2018
Tenis doma Více zde